vineri, 24 august 2018

Înaintea partidei de la Călăraşi: Optimism la echipa de fotbal din Dealul Copoului!



Joi, pe 23 august 2018, echipa de fotbal FC Politehnica Iaşi a "defilat" la Sala Napoli din cadrul Hotelului Ramada, prin reprezentanţii ei Flavius Stoican (antrenor principal), Tibor Selymes (director sportiv), Andrei Sin, Alexandru Zaharia şi noii veniţi Lawson Bekui şi Mendes Aguinaldo (jucători).
La conferinţa de presă organizată înaintea meciului de sâmbătă, din deplasare, cu Dunărea Călăraşi (de la ora 18.00), deschiderea a fost făcută de Tibor Seleymes, care a dat cuvântul jucătorilor de culoare Mendes Aguinaldo şi Lawson Bekui, care şi-au prezentat un scurt "CV" fotbalistic şi au declarat că vor să facă performanţă şi la noua lor formaţie de club, FC Poli Iaşi.
În continuare, antrenorul Flavius Stoican a declarat, printre altele, următoarele: "Urez bun venit celor doi jucători noi, în care îmi pun mari speranţe şi pe care îi voi ajuta să se integreze cât mai repede posibil la FC Poli Iaşi. Sper să ne ajute şi ei în realizarea obiectivului nostru îndrăzneţ, în Liga I. Despre meciul de la Călăraşi pot să vă spun că echipa gazdă, Dunărea, este favorita întâlnirii, pentru noi va fi un meci dificil, dar şi pentru ei va fi la fel! Atmosfera de la echipa noastră este în urcare, dar cu siguranţă că mai avem mult de muncă. Dunărea Călăraşi are un antrenor bun, care organizează foarte bine faza de apărare, echipa joacă bine faza defensivă. Sunt foarte mulţi jucători buni la Călăraşi, pe care îi cunosc, pe unii i-am şi antrenat! Noi ne vom juca însă şansele până la capăt şi sper să facem un joc bun la Călăraşi".
Despre meciul de sâmbătă, din etapa a VI-a a Ligii I de fotbal, Dunărea Călăraşi - FC Politehnica Iaşi, am mai consemnat următoarele declaraţii:
- Andrei Sin: "Ne aşteaptă o partidă importantă. Dar vrem să practicăm un fotbal frumos şi să obţinem 3 puncte!";
- Alexandru Zaharia: "Vom avea o partidă grea la Călăraşi, ei pierd greu puncte pe teren propriu, dar vom lupta pentru victorie!".
În finalul conferinţei de presă, antrenorul Flavius Stoican a mai spus: "În meciul de la Călăraşi nu vom putea conta pe jucătorul Moussa, care este suspendat, iar Bădic este incert. Până se termină perioada de transferări vom căuta să mai aducem un fundaş şi un mijlocaş, dar să fie peste ce avem noi în prezent. Jucătorul Lewis Enoh, care este atacant, ultima dată jucând la Lokeren, a sosit la Iaşi, face vizita medicală şi dacă totul este în regulă va semna pentru FC Poli. În Enoh ne punem mari speranţe!".
În final, să menţionăm că, etapa a VI-a din Liga I de fotbal din România programează partidele:
- 24 august: Concordia Chiajna - Astra Giurgiu (ora 21:00);  
- 25 august: Dunărea Călăraşi - FC Politehnica Iaşi (ora 18:00) şi Dinamo Bucureşti - FC Hermannstadt / Sibiu (ora 21:00);  
- 26 august: Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj (ora 18:00) şi
FC Viitorul Constanţa - FCSB (ora 21:00);
- 27 august: FC Botoşani - Sepsi OSK Sf. Gheorghe (ora 18:00) şi FC Voluntari - Universitatea Craiova (ora 21:00).
Vă mai informăm că, în cadrul rundei cu nr. 7, partida FC Politehnica Iaşi - CS Concordia Chiajna a fost programată în ziua de luni, 3 septembrie 2018, de la ora 21:00, pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Dealul Copoului.
DAN TEODORESCU
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu