vineri, 15 iunie 2012

Cătălin Grigore va apăra în Dealul Copoului !


* Luni, pe 18 iunie, CSMS Iaşi se reuneşte pentru noul sezon competiţional din Liga I de fotbal
Sub conducerea antrenorului Ionuţ Popa (care mai are contract cu gruparea ieşeană până pe 30 iunie, dar speră în prelungirea lui), prim divizionara de fotbal CSMS Iaşi îşi reia pregătirile pentru o cât mai bună evoluţie în Liga I, acolo unde obiectivul principal al echipei moldave nu poate fi, în acest moment, decât salvarea de la retrogradare !
După cum a declarat Florin Prunea, preşedintele executiv al CSMS Iaşi, formaţia din Dealul Copoului va disputa un număr de şase jocuri amicale în această vară, primele trei urmând a avea loc în străinătate, în Austria şi Olanda, într-un prim stagiu de pregătire, programat în perioada 23 iunie - 6 iulie. Cele şase partide amicale sunt programate în zilele de 27 iunie, 3 şi 5 iulie, respectiv 10, 12 şi 14 iulie 2012.  Clubul din Copou mai căută şi un sponsor principal, al cărui nume să fie înscripţionat pe tricourile oficiale de joc, chiar dacă el va fi şi din afara Iaşului.
Să mai menţionăm că portarul de 35 ani Cătălin Grigore, fost ultima dată la Astra Ploieşti, este prima achiziţie a formaţiei CSMS Iaşi în această vară. Grigore a semnat un contract pe un an cu gruparea din Dealul Copoului, cu drept de prelungire pe încă un an. Cătălin Grigore a mai evoluat de-a lungul carierei la FCM Târgovişte, Petrolul Ploieşti, Zimbru Chişinău (Rep. Moldova), FC Timişoara, CFR Timişoara, Unirea Urziceni şi Astra Ploieşti, el venind acum la CSMS Iaşi din postura de jucător liber de contract.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu