joi, 21 iunie 2012

Trofeul Municipiului Iaşi la popice, o nouă competiţie la nivel internaţional la arena CFR Iaşi


* În perioada 28 iunie - 1 iulie 2012, conducerea Federaţiei Internaţionale de Popice-Bowling - NBC va fi prezentă la Iaşi, la invitaţia clubului sportiv CFR Iaşi
Vor fi prezenţi la Iaşi preşedintele Siegfried Schweikardt şi secretarul general Peter Richter, alături de Georg Barth - membru în Comisia Juridică din WNBA, toţi din Germania. Sunt invitaţi la Iaşi şi Elena Pană – preşedinte, Constantin Stamatescu - secretar general şi Vasilica Pometcu – antrenor federal, din partea FR Popice-Bowling.
În zilele de 29 şi 30 iunie 2012, arena CFR Iaşi va găzdui prima ediţie a competiţiei internaţionale de popice denumite Trofeul Municipiului Iaşi, pentru sportivii profesionişti şi amatori din România, Republica Moldova, Ucraina şi Germania.
Programul competiţiei este următorul:
- Vineri, 29 iunie 2012: - orele 10.00-10.30 – Festivitatea de deschidere cu momente artistico-sportive.
- 10.30-15.00 - Trofeul Municipiului Iaşi la popice (secţiunea profesionişti), cu participarea a 20 de popicari de la echipele CFR Olimpia ACB Iaşi, CS Vlădeni Plus, Siderurgica Hunedoara, Inter Petrila, Electro Koracell Tg. Mureş şi ICMRS Galaţi, dar şi de la Dreiflusse Bosna Passau (Germania). Se va juca “contra scor”, iar primii 8 clasaţi vor promova la turneul final play-off de a doua zi.
- 15.00-16.00 – Conferinţă de presă pe teme de popice.
- Sâmbătă, 30 iunie 2012:
10.00-12.45: Trofeul Municipiului Iasi la popice (secţiunea amatori). Va fi un concurs popular de popice la masculin şi feminin, deschis tuturor iubitorilor acestui sport, cu 20 bile lansate la plin pentru fiecare concurent, pe patru categorii de participare: amatori – masculin, feminin, veterani şi Cupa Presei (pentru mass-media). La acest concurs sunt invitati sportivi nelegitimaţi la Federaţia Română de Popice-Bowling din România, Rep. Moldova şi Ucraina, dar şi de la Asociaţia de Nevăzători din România - Filiala Iaşi, sub conducerea antrenoarei Rădiţa Oneţ-Apostol.
13.00-15.00: Trofeul Municipiului Iaşi la popice (pentru profesionişti) - turneul final play-off cu participarea primilor opt clasaţi ai concursului de vineri. Se va juca “contra scor” şi se va lua totul de la “zero”.
ora 15.15-15.45: Festivitatea de premiere la amatori şi profesionişti.
Clubul Sportiv CFR Iaşi va acorda premii atractive pentru cei clasaţi pe podium, la profesionişti şi amatori, la prima ediţie a Trofeului Municipiului Iaşi la popice. Reprezentanţii din Republica Moldova şi Ucraina sunt invitaţi vineri, 29 iunie, pe durata desfăşurării competiţiei de la arena CFR Iaşi, la o discuţie cu conducerea NBC din Germania, pentru o mai bună cunoaştere a sportului popicelor în cele două ţări vecine şi prietene, alături de jocul de bowling.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu