marți, 26 iunie 2012

CSMS Iaşi a ajuns în Austria. Echipa cu avionul, antrenorul cu maşina !


* Sub conducerea lui Ionuţ Popa, fotbaliştii din Dealul Copoului vor face în cantonament de pregătire în localitatea austriacă Lutzmansburg-Burgenland
Pe calea aerului, CSMS Iaşi a ajuns în Austria fără antrenorul Ionuţ Popa. Fiindu-i frică de avion, “Popică” va ajunge alături de echipă cu maşina personală. Până pe 7 iulie, CSMS Iaşi va efectua un stagiu de pregătire la Lutzmansburg-Burgenland, cu patru jocuri amicale după următorul program: pe 27 iunie cu SC Ritzing (Austria – echipă din liga a III-a), pe 29 iulie cu Sankt Pölten (Austria– formaţie din liga a II-a), pe 3 iulie cu FC Rostov (Rusia) şi pe 5 iulie cu Tavria Simferopol (Ucraina).
Ieşenii vor utiliza în Austria următorul lot de jucători: Ionuţ Irimia, Andrei Bălan, Cătălin Grigore (liber de contract, venit de la Astra Ploieşti) - Alexandru Creţu, Iulian Vladu, George Humă, Bogdan Straton, Bogdan Mitrea, Răzvan Tincu, Adrian Avrămia, Alexandru Ţigănaşu (de la Astra Ploieşti) - Ciprian Milea, Alexandru Ciucur (împrumutat încă un sezon de la Pandurii Târgu Jiu), Marius Onofraş, Claudiu Tudor, Ramses Gado, Adrian Nalaţi - Andrei Herghelegiu, Răzvan Gorovei, Mădălin Crengăniş, Claudiu Ionescu (de la CS Mioveni).
La revenirea în ţară, elevii lui Ionuţ Popa vor mai disputa alte trei meciuri amicale: cu Rapid Ghidighici (Rep. Moldova) - pe 10 iulie, cu FC Botoşani - pe 12 iulie, urmând ca adversarul din ultimul joc amical, de pe 14 iulie, să fie stabilit ulterior. De remarcat că preşedintele excutiv Florin Prunea a rămas în acest moment în ţară, pentru a rezolva alte transferuri de jucători la nou promovata în prima ligă de fotbal, CSMS Iaşi. Printre ei ar putea fi Răduca (Minerul Motru) şi Chindriş (UTA Arad).
DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu