joi, 7 iunie 2012

Trofeul Municipiului Iasi la popice, o nouă competiţie de amploare la arena CFR Iaşi

* În perioada 28 iunie - 1 iulie 2012, conducerea Federaţiei Internaţionale de Popice-Bowling - NBC va fi prezentă la Iaşi, la invitaţia clubului sportiv CFR Iaşi
Vor fi prezenti la Iasi presedintele Siegfried Schweikardt si secretarul general Peter Richter, alaturi de Georg Barth - membru in Comisia Juridica din WNBA, toti din Germania. Sunt invitati la Iasi si Elena Pană - presedinte si Constantin Stamatescu - secretar general, din partea FR Popice-Bowling.
In zilele de 29 si 30 iunie 2012, arena CFR Iasi va gazdui prima editie a competitiei internationale de popice denumite Trofeul Municipiului Iasi, pentru sportivii profesionisti si amatori din Romania, Republica Moldova si Ucraina.
Programul competitiei este urmatorul:
- Vineri, 29 iunie 2012:
orele 10.00-15.00
- Trofeul Municipiului Iasi la popice (sectiunea profesionisti), cu participarea a 20 de popicari de la echipele CFR Olimpia ACB Iasi, CS Vladeni Plus, CFR Cluj, Siderurgica Hunedoara, Inter Petrila, Electro Koracell Tg. Mures, UNIO Satu Mare si ICMRS Galati. Se va juca contra scor, iar primii 8 clasati vor promova la turneul play-off de a doua zi.
- Sambata, 30 iunie 2012:
orele 10.00-12.45:
Trofeul Municipiului Iasi la popice (sectiunea amatori). Va fi un concurs popular de popice la masculin si feminin, cu 20 bile lansate la plin pentru fiecare concurent, pe patru categorii de participare: masculin - amatori, feminin - open, masculin - veterani, Cupa Presei (pentru mass-media). La acest concurs sunt invitati sportivi nelegitimati la Federatia Romana de Popice-Bowling din Romania, Rep. Moldova si Ucraina si de la Asociatia de Nevazatori din Romania - Filiala Iasi.
orele 13.00-15.00: Trofeul Municipiului Iasi la popice (pentru profesionisti) - turneul final play-off cu participarea primilor opt clasati ai concursului de vineri. Se va juca contra scor si se va lua totul de la zero.
ora 15.15-15.30: Festivitatea de premiere la amatori si profesionisti.
Clubul Sportiv CFR Iasi va acorda premii atractive pentru cei clasati pe podium, la profesionisti si amatori, la prima editie a Trofeului Municipiului Iasi la popice.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu