sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Cupa CFR-CSMS Iaşi, o nouă competiţie populară de popice la arena CFR Iaşi


Premianţii Cupei CFR-CSMS Iaşi la popice
Arena CFR Iaşi a găzduit sâmbătă, pe 10 noiembrie, o nouă competiţie populară de popice, cu invitaţi din lumea fotbalului în sală. Participanţii au fost componenţii echipei de futsal CSMS Iaşi, formaţie care este clasată în prezent pe locul 5 în Liga I, iar fotbaliştii din Dealul Copoului au dorit să-şi petreacă timpul liber dinaintea marelui derby de luni, din Capitală (CS Smart Ionescu Bucureşti – CSMS Iaşi) într-un mod cât mai plăcut posibil şi într-o arenă sportivă care a găzduit de-a lungul timpului inclusiv partide de popice din Liga Campionilor. Într-o întrecere de mare spectaculozitate, în care orgoliile personale şi-au spus cuvântul, fiecare sportiv a lansat 40 de bile la plin (câte 20 în două manşe, tur-retur), iar clasamentul final a fost următorul: 1. Marius Chiriac – 171 p.d.; 2. Nelu Stancea (antrenorul echipei) – 167 p.d.; 3. Radu Guţu – 164 p.d.; 4. Radu Pisică – 160 p.d.; 5. Narcis Cataramă – 158 p.d.; 6. Ciprian Brighiu – 144 p.d.; 7. Sebastian Cărare – 135 p.d.; 8. Lucian Cojocariu – 134 p.d.; 9. Andrei Despan – 129 p.d.; 10. Liviu Ruxandari – 126 p.d.
La finalul competiţiei, fotbaliştii clasaţi pe podium au primit diplome din partea clubului CFR Iaşi, iar toată echipa moldavă de futsal a primit o diplomă de excelenţă pentru participarea la Cupa CFR-CSMS Iaşi la popice.
În afară de jucat popice, fotbaliştii din Copou au făcut şi câteva schimburi de mingi în câteva partide amicale de tenis de masă, dovedind talent şi la această disciplină sportivă.
În final, Nelu Stancea (antrenor principal la CSMS Iaşi şi antrenor secund la naţionalele de seniori şi tineret ale României) ne-a declarat: “În această săptămână au fost la Iaşi două partide România – Catalunya de fotbal în sală, care au fost extrem de utile pentru ambele formaţii. Noi ne pregătim pentru participarea la viitorul Campionat European de futsal şi vor urma alte două partide amicale, cu Macedonia şi Bulgaria. Iar naţionala de tineret, cu mai mulţi ieşeni în lot (NR-Ruxandari, Pisică, Baciu) va întâlni Republica Moldova, tot într-o partidă de verificare. Cu echipa CSMS Iaşi vrem să facem performanţă în Liga I de futsal, la debut în primul eşalon. Suntem pe locul 5, avem luni un meci dificil la Bucureşti, cu echipa de pe locul 2, Smart Ionescu şi vom lupta în Capitală pentru o nouă victorie. Vom juca apoi acasă cu United Galaţi, în deplasare cu Progresul Focşani şi tot anul acesta mai este programată şi prima rundă din retur, unde vom dori, tot în deplasare, să ne luăm înapoi punctele în faţa echipei din Odorheiu Secuiesc, pierdute în tur pe teren propriu, din lipsă de experienţă la acea dată. Iar despre concursul de popice de astăzi pot spune că a fost unul extrem de plăcut, venim la arena CFR Iaşi pentru a doua oară şi dorim să venim şi pe viitor, deoarece aici am întâlnit gazde extrem de amabile şi sportivi de top internaţional”. 
Concursul popular de popice de la arena CFR Iaşi a fost arbitrat şi coordonat de Dan Teodorescu, ajutat de Costică Ciurdea şi Ştefan Lincu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu