marți, 27 noiembrie 2012

Fitness Urban, în fiecare duminică, în Parcul Copou din Iaşi


* In fiecare duminica, de la ora 12.00, in Parcul Copou, langa Muzeul Mihai Eminescu, au loc in aer liber antrenamente de fitness urban. Exercitiul se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta si se desfasoara in aer liber, gratuit, in ideea de a incerca sa adoptam cu totii un stil de viata mai sanatos. 
„Fitness Urban este o miscare sociala care isi propune sa se extinda pe trei ramuri: - promovarea sportului in aer liber prin antrenamentele de grup saptamanale, in aceeasi locatie si la aceeasi ora pentru a creea o obisnuinta si pentru a atrage noi oameni spre miscare; - dezvoltarea personala prin organizarea lunara de seminarii si workshop-uri de informare asupra beneficiilor unui stil de viata echilibrat, prin alimentatie sanatoasa, prin gandire pozitiva si bineinteles prin activitate fizica constanta; - activitati sociale prin sprijinirea activitatilor din comunitatile locale”, a declarat Doru Dorobat, reprezentant in Romania al World Street Workout Federation si initiatorul proiectului Fitness Urban Grup Romania.
Tot despre această manifestare sportiva, cu caracter popular, Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv la DJST Iasi, a mentionat: "Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi va sprjini intotdeauna sportul de masa si va incuraja copiii, adolescentii, tinerii si adultii sa practice regulat miscarea in aer liber, indiferent de anotimp. In Europa, fitnessul urban are o amploare foarte mare, iar oamenii sunt incantati sa participe la astfel de antrenamente de grup. In viitorul apropiat voi incerca sa ajutam la constituirea de asociatii sportive in acest domeniu si de ce nu, a unei federatii. Un organism antrenat inseamna sanatate, ceea ce ne dorim cu totii, in fiecare zi. Nu uitati sa veniti duminica, la 12.00, in Parcul Copou pentru a face miscare impreuna".
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu