joi, 8 noiembrie 2012

Florin Prunea, cu salariul redus pe noiembrie şi decembrie 2012 !


Clubul de fotbal CSMS Iaşi a elaborat astăzi următorul comunicat de presă:  “Avînd în vedere Decizia Consiliului Director al CSMS Iaşi, din 31 octombrie 2012, privind încetarea colaborării cu dl. Florin Prunea, executivul clubului a analizat clauzele contractuale, în concordanţă cu prevederile Codului Muncii, şi a propus următoarele măsuri administrative:
1. sancţionarea preşedintelui executiv, Florin Prunea, cu 10% din salariul lunar în perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2012.
2. În funcţie de rezultatele echipei din perioada următoare şi a analizei sfîrşitului de sezon, în concordanţă cu obiectivul clubului de menţinere în Liga I de fotbal, vor fi luate măsuri în consecinţă.
Consiliul Director a aprobat măsurile administrative propuse de executiv” (semnează: Consiliul Director al CSMS Iaşi).

* La Mediaş, CSMS Iaşi a plecat fără Keita şi Petrovic

În altă ordine de idei, vineri, de la ora 21.30, în direct pe Digi Sport 1, echipa din Copou va evolua la Mediaş, împotriva formaţiei Gaz Metan din localitate, în etapa a XV-a de campionat. Pentru jocul de mâine, CSMS (locul 17 în clasamentul la zi, cu numai 8 puncte) l-a pierdut pe Keita, care s-a accidentat, în timp ce Petrovic a fost suspendat două etape, pentru cartonaşul roşu primit în runda anterioară.
"Vineri, vom avea un meci foarte greu. Întâlnim o echipă extrem de omogenă, care joacă de 4-5 ani împreună, Gazul având prestaţii foarte bune acasă. Şi noi însă avem un moral destul de ridicat, e foarte important să legăm două rezultate pozitive. Din păcate, în afara lui Petrovic, care a fost suspendat două etape după eliminarea cu <U> Cluj, l-am pierdut pentru jocul de la Medias şi pe Keita, care nu poate face deplasarea din motive medicale. În schimb, vor reveni Vladu şi Claudiu Ionescu, ultimul având şansa să evolueze 15-20 de minute" a spus antrenorul echipei CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, în conferinţa de presă dinaintea partidei.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu