joi, 29 noiembrie 2012

Liviu Ciobotariu crede că CSMS Iaşi poate să se salveze de la retrogradare !


Liviu Ciobotariu
La conferinţa de presă dinaintea meciului de luni, de la Galaţi, antrenorul formaţiei de fotbal CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, a declarat astăzi că echipa pe care o pregăteşte poate să se salveze de la retrogradare la finele sezonului 2012-2013. "Sunt patru echipe pe care le putem băga sub noi. Mă gândesc la CS Turnu Severin, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Dar pot apărea şi surprize. Nu cred că sunt deja salvate Oţelul Galaţi, Gaz Metan Mediaş sau Concordia Chiajna. Dar totul depinde numai de noi şi de rezultatele noastre. Le-am spus şi băieţilor că noi trebuie să trăim în prezent. Să fim 100 la sută concentraţi pentru fiecare meci în parte", a spus “Ciobi”. În altă ordine de idei, în partida din deplasare contra formaţiei Oţelul Galaţi, antrenorul Liviu Ciobotariu crede că CSMS poate scoate cel puţin o remiză pe malurile Dunării, în prima rundă a returului. "Ne aşteaptă un meci dificil la Galaţi. Întâlnim un adversar care, chiar dacă nu a avut o prestaţie strălucită în tur, are un lot omogen, care recent a câştigat campionatul şi Supercupa României. I-am văzut pe gălăţeni şi în meciul de Cupă, cu Ceahlăul, şi cred că sunt într-o revenire de formă. Noi trebuie să trecem peste eşecul de la Vaslui şi să repetăm evoluţiile din meciurile precedente. Vreau să luăm punct sau puncte la Galaţi. Trebuie să învăţăm din greşelile făcute şi să nu le mai repetăm", a menţionat antrenorul Liviu Ciobotariu.
În etapa a 18-a a sezonului, luni, pe 3 decembrie, de la ora 18:00, în direct pe Digi Sport 1, CSMS Iaşi va întâlni în deplasare pe Oţelul Galaţi. În tur, gălăţenii s-au impus în Dealul Copoului cu scorul de 2-1 (0-0).
Pentru partida de la Galaţi, CSMS Iaşi nu va putea conta pe jucătorii Ciucur, Petrovic şi Keita, dar nici pe fundaşul dreapta Petar Jovanovic, care şi-a reziliat contractul cu formaţia din Copou în urmă cu câteva zile.
"Contractul dintre CSMS Iaşi şi Petar Jovanovic a fost reziliat pe cale amiabilă. Nu e ceva legat de jocul de la Vaslui, nu a fost niciun motiv special pentru această decizie, care s-a luat de comun acord" a declarat preşedintele executiv, Florin Prunea.
Petar Jovanovic a declarat că şefii clubului ieşean i-au spus imediat după jocul de la Vaslui că este exclus din lot şi că el nu a acceptat să se agaţe de contract. Înainte de a juca pentru CSMS Iaşi, Petar Jovanovic a evoluat la FC Vaslui !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu