marți, 4 februarie 2014

Boxerul ceferist ieşean Constantin-Alexandru Ceapă atacă Cupa României de la Brăila



În perioada 5-8 februarie 2014, la Brăila va avea loc Cupa României la box pentru tineret. La întrecerile de pe malurile Dunării, sunt aşteptaţi circa 100 de boxeri de la mai multe cluburi din ţară. Unul dintre ei este cu siguranţă Constantin Alexandru Ceapă, de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, însoţit la Brăila de antrenorul Nicu Brânzei, cel care în perioada următoare ar putea primi titlul de antrenor emerit din partea FR Box. Amândoi s-au cazat astăzi la Hotelul Traian din centrul vechi al Brăilei, acolo unde zăpada de pe trotuare măsoară pe alocuri şi peste 1,5 metri înălţime, iar circulaţia pietonală se poate face doar pe stradă, alături de vehiculele în trafic !
Revenind la box să menţionăm că pugiliştii prezenţi în concurs au vârste de 17-18 ani, iar competiţia organizată de Clubul Sportiv Municipal Brăila, sub egida Federaţiei Române de Box, se va desfăşura pe 10 categorii de greutate: 46-49 kg, 52 kg, 56 kg, 60 kg, 64 kg, 69 kg, 75 kg, 81 kg, 91 kg şi +91 kg.
Primele gale ale competiţiei sunt găzduite de sala “Carantina” a clubului CSM Brăila, începând cu ora 16:00, iar finalele de sâmbătă sunt programate la Patinoarul de la Promenada Mall, de la ora 18.00.
La Cupa României de la Brăila vor participa şi componenţii celor două Centre Naţionale Olimpice de Box, cele pentru juniori şi tineret. Din rândul VIP-urilor prezente la competiţie se vor afla
preşedintele FR Box, Leonard Doroftei, alături de cei doi vicepreşedinţi, ieşeanul Vasile Cîtea şi reşiţeanul Francisc Vastag, dar şi membrii Biroului Federal.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu