duminică, 16 februarie 2014

Victorie muncită pentru handbaliştii de la Poli Iaşi



Duminică, Sala LPS din Dealul Copoului a găzduit meciul de handbal din etapa a 17-a a Diviziei A, acolo unde Politehnica Iaşi a învins pe CSH Teleorman Alexandria cu scorul de 24-21 (9-13).
După o repriză în care nu s-au regăsit în faţa unui adversar incomod, ieşenii au egalat la 13-13, în min. 33, iar cu zece minute înainte de final aveau un avantaj de 7 goluri. Până la urmă teleormănenii au redus diferenţa de scor la doar 3 goluri (24-21), iar meciul s-a încheiat cu un nou succes al moldovenilor, conduşi de pe banca tehnică de Florin Spiridon şi Nelu Zepciuc. Pentru Poli Iaşi au marcat: Vulpe – 4 goluri, Negru – 4, Caciuc – 11, Folescu – 4 şi Czari – 1.
La finalul disputei, antrenorul principal al gazdelor, Florin Spiridon, ne-a declarat: „Meciul nu a fost exagerat de greu pentru noi, deoarece am egalat imediat după pauză şi am condus spre final chiar şi la 7 goluri diferenţă. A fost o victorie muncită şi meritată. Joi, la ora 18.00, ne aşteaptă un joc dificil la Vaslui, iar duminica viitoare jucăm din nou acasă, cu Buzăul”.
Tot în etapa cu nr. 17 şi tot în Sala LPS, sâmbătă, HC Universitas Iaşi a pierdut cu 25-35 (11-16) în faţa galonatei formaţii HC Vaslui.
Astăzi, într-un alt joc al rundei cu nr. 17 din Seria A a Diviziei A, pe teren propriu, Ştiinţa Municipal Dedeman II Bacău a învins pe CSM Ploieşti cu scorul de 41-28.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu