marți, 4 februarie 2014

CSMS Iaşi se mută în Antalya


Sursa foto: CSMS Iaşi

De-abia întorşi din cantonamentul de la Cheile Grădiştei, din judeţul Braşov, fotbaliştii CSMS Iaşi au luat astăzi drumul Turciei, via Bucureşti, pentru un al doilea cantonament de pregătire în Antalya.
Echipa din Dealul Copoului va evolua în Antalya în 5-6 meciuri de pregătire, cu echipele care se pregătesc în zonă, iar întoarcerea la Iaşi va avea loc pe 16 februarie 2014.
Sub comanda antrenorului principal Marius Lăcătuş, CSMS Iaşi deplasează în cantonamentul din Turcia 26 de jucători, ei fiind următorii:
- Portari: Caparco, Bălan, Dani.
- Fundaşi: Bosoi, Creţu, Vişa, Avrămia, Vladu, Cioranu, Radina Renzo (HNK Segesta Sisak, aflat în probe), Moisii (junior).
- Mijlocaşi: Liviu Mihai, Mihalache, Olah, Onofraş, Călugăru, Dedu, Novac, Bădic, Ţigănaşu, Chelaru (junior).
- Atacanţi: Pălimaru (revenit pe meleaguri ieşene), Dobre, Herghelegiu, Crengăniş, Fabio Hoxha (Team Ticino, aflat în probe).
În cantonamentul din Antalya se aşteaptă şi sosirea fundaşul muntenegrean Alexsandar Radovic, liber de contract după despărţirea de echipa FC Tiraspol, din Rep. Moldova.
Au fost lăsaţi la Iaşi, din diferite motive, jucătorii Radu Miron, Firoiu şi Nuţescu, ultimul urmând a fi împrumutat la CSM Kosarom Paşcani, în liga a treia.
În prima etapă din acest an din Liga a II-a, pe 1 martie, în deplasare, CSMS Iaşi se va confrunta cu FC Clinceni, o altă pretendentă la promovarea în primul eşalon valoric de fotbal din ţara noastră.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu