vineri, 14 februarie 2014

Înfrângere la limită în fata campioanei mureşene la fotbal în sală

CSMS Iaşi
Etapa a 15-a din Liga I de fotbal în sală a debutat vineri seara cu meciul CS City'us Tg.Mureş - CSMS Iaşi 6-5 (4-1). Formaţia din Tg.Mureş, care este multiplă campioană naţională şi deţinătoarea trofeului în Cupa României s-a întrebuinţat serios pentru a învinge la limită echipa ieşeană, iar în ultimele minute ale meciului din Sala Sporturilor din Tg. Mureş gazdele au tras serios de timp pentru a nu permite oaspeţilor să obţină acea remiză binemeritată, după ce elevii lui Nelu Stancea au evoluat superb în partea a doua a meciului.
Pentru ieşeni au înscris debutantul Victor Mandea şi consacraţii deja Andrei Despan (de 2 ori), Narcis Cataramă şi Radu Pisică.
Pentru CSMS Iaşi au evoluat: Marius Chiriac - Liviu Ruxandari, Radu Pisică, Narcis Cataramă, Andrei Despan, apoi Ioan Grigoraş, Sorin Cojocaru - Sebastian Cărare, Andrei Aparaschivei, Valentin Pricop, Victor Mandea.
Nu a jucat Radu Guţu, care este accidentat şi va trebui să stea pe tuşă circa o lună de zile.
La finalul disputei am consemnat în tabăra ieşenilor următoarele declaraţii:
- Nelu Stancea (antrenor principal): "Chiar dacă au pierdut, băieţii au jucat bine şi au evoluat cu mult curaj în faţa campioanei en-titre";
- Ionel Popa (team-manager): "Am pierdut la limită în faţa unei formaţii care nu a mai fost învinsă în campionatul intern de foarte multe etape. Jocul nostru de la Tg. Mureş îmi dă speranţe şi pentru optimile de finală ale Cupei României, unde vom întâlni cu o altă forţă a fotbalului de sală din România, Autobergamo Fiat Deva".
În optimile de finală ale Cupei României, meciul de la Iaşi contra echipei din Deva, va avea loc duminică, pe 23 februarie, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă, acolo unde CSMS-ul din Dealul Copoului aşteaptă susţinerea fanilor !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu