sâmbătă, 22 martie 2014

În sfârşit !


Sursa foto: Agerpres

Etapa a 19-a din prima ligă de futsal a programat sâmbătă, 22 martie, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj meciul dintre gazdele de la CFF Clujana şi moldovenii de la CSMS Iaşi. Fără nici o victorie în acest an până la etapa de pe malurile Someşului, fotbaliştii ieşeni au dat un adevărat recital în arena clujeană şi au încheiat partida cu un succes meritat, la scorul de 6-3 (4-1).
În meciul CFF Clujana Cluj – CSMS Iaşi evoluţia scorului a fost următoarea: 0-1, 0-2, 0-3, 1-3, 1-4 (la pauză), apoi 2-4, 2-5, 3-5 şi 3-6 (rezultat final), golurile oaspeţilor fiind reuşite de internaţionalii Radu Pisică (2) şi Liviu Ruxandari (2), alături de noii veniţi în lot, Dan Lungu (alias “Cârjă” !) şi Victor Mandea.
Sub arbitrajul brigăzii Ovidiu Dan Curta - Romulus Constantin Pop (ambii din Târgu Mureş), CSMS Iaşi a evoluat în meciul de la Cluj cu următorul lot de jucători: Marius Chiriac – Liviu Ruxandari, Radu Pisică, Andrei Despan, Dan Lungu, apoi Ioan Grigoraş, Sorin Cojocaru – Narcis Cataramă, Valentin Pricop, Andrei Aparaschivei, Victor Mandea, Andrei Luiuz.
Antrenorii echipei ieşene au fost Nelu Stancea (A 1) şi Florin Nichifor (A 2), iar delegatul grupării moldave, înscris şi pe foaia de arbitraj ca jucător a fost Ştefan Tudorache.
La finalul disputei, antrenorul principal al formaţiei ieşene, Nelu Stancea, ne-a declarat: “Vreau să-i felicit în primul rând pe jucători pentru victorie şi asta demonstrează că totuşi se poate ! Eu cred că prin această victorie am ieşit din pasa neagră în care ne aflam la acest început de an. În etapa viitoare ne aşteaptă un meci greu pe teren propriu, cu formaţia din Galaţi, dar eu cred că putem învinge !”.
În runda cu nr. 20, în ziua de luni, 31 martie, de la ora 17.00, Sala Polivalentă ieşeană va găzdui partida dintre CSMS-ul din Dealul Copoului (locul 7) şi CS United Galaţi (locul 4), un adevărat derby moldav în Liga I de futsal.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu