miercuri, 12 martie 2014

O nouă rundă în minifotbalul universitar din Dealul Copoului



Joi, pe 13  martie, de la ora 14:00, Baza Sportivă a Universităţii  Alexandru Ioan Cuza din Iaşi va găzdui partidele rundei a doua din grupa B a Campionatului Universitar de Minifotbal. Se vor disputa meciurile:
- Ora 14:00: Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi - Universitatea Ştefan cel Mare Suceava;
- Ora 15:00: Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi - USAMV Iaşi.
Echipa Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi este oficial declarată câştigătoarea meciului cu nr. 3, după retragerea din competiţie a formaţiei Universităţii Petre Andrei Iaşi.
De menţionat că, întrecerea la nivel naţional, dar şi local din cadrul Campionatului Universitar de Minifotbal este organizată de către “Student Sport”, cu sprijinul Coca-Cola România. Anul acesta vor participa un total de 23 de echipe de la mai multe Universităţi din ţară, care îşi vor disputa titlul pe baza unei competiţii ce va urma acelaşi sistem ca şi cel din Champions League.
“Student Sport este o organizaţie nonprofit ce îşi propune să stimuleze universităţile pentru implicarea activă a studenţilor în societatea civilă şi prin atragerea lor spre experienţe sportive deosebite”, ne-a declarat Ionuţ  Ene, organizator de evenimente în cadrul Student Sport, care poate fi contactat la adresa de email ionut.ene@studentsport.ro şi la telefonul 0767.722162.                                                                                
Mai multe detalii despre campionatul universitar de minifotbal mai sus menţionat şi Student Sport se pot afla pe site-ul oficial www.studentsport.ro sau pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/StudentSport.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu