vineri, 28 martie 2014

Meci în Dealul Copoului în memoria regretatului Coco Deleanu !


Augustin-Pax "Coco" Deleanu (sursa foto: GSP)

Etapa a 23-a din Seria I a Ligii a II-a de fotbal programează sâmbătă, 29 martie, de la ora 11.00, partidele: CSMS Iaşi - Rapid CFR Suceava, FC Clinceni - Dunărea Galaţi, CF Brăila - ACS Berceni, SC Bacău - Gloria Buzău (în direct pe TVR 3 şi TVR Iaşi), CSM Unirea Slobozia - Unirea Tărlungeni, iar Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa vor sta.
Meciul de la Iaşi, de pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Dealul Copoului, mai mult ca sigur că nu va conta ca rezultat în turneele play-off şi play-out, cele două echipe având obiective diferite. CSMS Iaşi luptă pentru promovarea în Liga I, iar ceferiştii din Suceava luptă doar pentru evitarea retrogradării.
Marius Lăcătuş, antrenor principal la CSMS Iasi spune că vrea totuşi victoria cu Rapid CFR Suceava, desi rezultatul jocului nu va conta în turneul play-off. "Noi trebuie să câştigăm fiecare joc, nu mă interesează dacă rezultatul va conta sau nu. De aceea, trebuie să fim atenţi în faţa unei echipe bune, valoroase. Problemele financiare s-au mai rezolvat, trebuie să bifăm o nouă victorie" a declarat astăzi Marius Lăcătuş.
De menţionat că ieşenii nu pot conta în meciul de sâmbătă pe jucătorii Mihalache şi Herghelegiu (ambii suspendaţi), formaţia probabilă pentru CSMS fiind următoarea: Caparco – Radovic, Fl. Plămadă, Avrămia, Ţigănaşu – Bosoi, Onofraş, Olah, Creţu, Liviu Mihai – Pălimaru.
Preţurile biletelor pentru meciul de sâmbătă, CSMS Iaşi-Rapid CFR Suceava, vor fi: la Peluze - 5 lei, Tribuna A şi B - 10 lei, Tribuna 0A şi 0B - 15 lei, Tribuna 0 - 20 lei.
Tichetele de intrare la partida de mâine se pun în vânzare la casele de bilete de la stadionul Emil Alexandrescu, chiar în ziua meciului, de la ora 9:00.
Înaintea partidei de sâmbătă, dintre ieşeni şi suceveni, se va păstra un moment de reculegere în memoria fostului internaţional Augustin-Pax “Coco” Deleanu, născut pe 23 august 1944 şi plecat joi în lumea umbrelor, la vârsta de 69 ani şi care a evoluat cu mai mulţi ani în urmă şi pentru Politehnica Iaşi. Fostul fundaş stânga Coco Deleanu va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 29 martie, chiar în ziua partidei din Copou, la cimitirul din Pipera !

* Derby judeţean în Liga a III-a, pe terenul din Uricani

Vineri după-amiază, etapa a 20-a din Seria I a Ligii a III-a de fotbal a programat partidele:
- Petrotub Roman - Ceahlăul II Piatra Neamţ 1-2 (0-0)
Au marcat: Carnariu ’68 / Plăcintă ‘82, Ntambue ’86.
- Bucovina Rădăuţi - CSM Moineşti 3-0 (1-0)
Au marcat: M. Popescu ‘6, Agbleta ‘65, Păsăilă ’72.
- Sporting Suceava - Bucovina Pojorâta 0-6 (0-4)
Au marcat: Donose ‘15, Botezatu ‘21, Buhăceanu ‘33, Marcio ’45 şi ‘47, Antonescu ’76.
- Cetatea Târgu Neamţ - Aerostar Bacău 1-1 (1-0)
Au marcat: M. Munteanu ‘16 / C. Bălan ’86.
Marele derby al Seriei I, Ştiinţa Miroslava – CSM Kosarom Paşcani, se dispută sâmbătă, de la ora 15:00, pe terenul din Uricani. Echipa FCM Dorohoi stă în runda mai sus menţionată.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu