marți, 4 martie 2014

Şase echipe studenţeşti, în competiţie pentru calificarea la finala Campionatului Universitar de minifotbal!



Campionatul universitar de minifotbal organizat de către “Student Sport”, îşi va deschide porţile anul acesta la Iaşi, pe 7 martie, la ora 13:00, la baza sportivă a Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Dealul Copoului.
În această primă etapă din grupa B vor participa cinci echipe din Iaşi şi o echipă din Suceava, prima rundă programând partidele:
- Ora 13.00: Universitatea Ştefan cel Mare Suceava  - Universitatea Petre Andrei Iaşi;
- Ora 14.00: Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi - Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi;
- Ora 15.00: Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi - Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Iaşi.
Aceste şase formaţii se vor confrunta, în mai multe etape competiţionale, pentru a se clasa pe primele două poziţii ale ierarhiei moldave, condiţie esenţială de calificare la turneul final al campionatului.
Deschiderea oficială a evenimentului va fi marcată prin câteva alocuţiuni ţinute de nume importante din lumea universitară şi a sportului românesc rostite înaintea fluierului de start.
Anul acesta, în cadrul Campionatului Universitar de minifotbal vor participa 24 de universităţi din ţară, pe mai multe zone geografice, ale căror echipe îşi vor disputa titlul pe baza unei competiţii ce va urma acelaşi sistem ca şi cel din Champions League. Cele patru grupe preliminare îşi vor desfăşura ostilităţile la Cluj (gr. A), Iaşi (gr. B), Bucureşti (gr. C) şi Timişoara (gr. D).  
“Student Sport este o organizaţie nonprofit ce îşi propune să stimuleze universităţile pentru implicarea activă a studenţilor în societatea civilă, prin atragerea lor spre experienţe sportive deosebite. Mai multe detalii despre campionat şi Student Sport se află pe site-ul oficial www.studentsport.ro sau pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/StudentSport”, a menţionat Ionuţ Ene, organizator de evenimente în cadrul Student Sport.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu