marți, 7 aprilie 2015

COMUNICAT APSR – Adunarea Generală va fi pe 16 mai 2015, la Bucureşti


Consiliul Asociatiei Presei Sportive din Romania anunta convocarea Adunarii Generale de alegeri pe anul 2015 pentru data de 16 mai a.c., ora 9.30, in Sala de conferinte a Hotelului IBIS Nord, din Bucuresti. Sunt convocati la AG si vor avea drept de vot toti membri APSR cu cotizatia la zi.
Conform Statutului APSR (Art. 12): “Membrii APSR au dreptul – să aleagă și să fie aleși în organele de conducere ale APS, cu condiţia să aibă minimum 3 (trei) ani ca membru al asociaţiei”.
Vor fi alese urmatoarele functii ale Consiliului APSR, pentru urmatorii 4 (patru) ani de mandat (2015-2019):
            - Presedinte APSR (1)
            - Vicepresedinte (1)
            - Secretar General (1)
            - Membru (4)
Candidaturile trebuie trimise prin mail la adresa apsmedia@apsmedia.ro sau prin posta la adresa: Asociatia Presei Sportive din Romania, Str. Vasile Conta nr. 16, et. II, cam. 218, sector 2 Bucuresti – cel mai tarziu pana la data de 7 mai 2015, orele 20.00 (data Postei). Aceste candidaturi vor purta obligatoriu semnatura si datele personale (CV-ul) candidatului. Se poate candida pentru maximum doua pozitii ale Consiliului.
Candidaturile urmeaza sa fie validate de Consiliul APSR. (CONSILIUL APSR)

* Convocare la Adunarea Generala a APSR. Se asigura cazarea si masa gratuite pentru doua zile

Stimati colegi,
Prin prezenta am placerea sa va invit sa luati parte la Adunarea Generala de alegeri pe 2015 a Asociatiei Presei Sportive, asociatie din care faceti parte. Ca si anul trecut, APSR va invita la Bucuresti, in urmatoarele conditii:
- Toti participantii vor trebui sa-si asigure mijloacele de transport spre si de la Bucuresti in localitatea de resedinta; sosirea: in cursul serii de vineri, 15 mai;
- Cazarea se va face la Hotel IBIS Nord (Calea Grivitei nr. 143, la 400 de metri de Gara de Nord), in camere de doua locuri; se asigura cazarea gratuita pentru circa 60 de persoane, in zilele de 15 si 16 mai a.c.
- Se asigura de asemenea gratuit cina din seara de 15.05 si masa de prinz in ziua de 16.05, ca si micul dejun pentru cele doua zile de cazare;
- Adunarea Generala a APSR se va desfasura in dimineata zilei de 16.05, in Sala de conferinte de Hotelului IBIS Nord, de la ora 9.30.
- Pentru dupa-amiaza zilei de sambata, 16 mai, APSR va asigura accesul la una dintre competiile sportive de interes care se vor desfasura in Capitala, ca si ocazia vizitarii Muzelui Sportului, aflat la sediul COSR. In cursul serii, toti participantii veniti din provincie vor fi invitati la o masa comuna, ale caror costuri vor fi suportate de APSR.
- Plecarea tuturor participantilor se va face in cursul diminetii de duminica, 17 mai a.c.
Va rog sa completati cit mai urgent fisa anexata si sa o trimiteti pe adresa APSR – apsmedia@apsmedia.ro
Cu colegialitate, Dumitru Graur (Presedinte  APSR)

                                                    FORMULAR DE INSCRIERE
la Adunarea Generala a APSR din 16 mai 2015

Subsemnatul…………………………………………………….............. doresc sa particip.
Angajat al…………………………………………………………………(media)/ freelancer
Domiciliat in…………………………………………………………………………………………………………
Telefon/fax:………………………………………………….
Telefon mobil:………………………………………………
Adresa mail: …………………………………………………
Membru APSR din anul……………/nu sunt inca membru al APSR
Observatii:
…………………………………………………………………………………………………
……………………………………………………………………………………………….
Nota: Ziaristii care doresc sa participe la Adunarea Generala sunt rugati sa trimita formularul de inscriere prin mail, la adresa apsmedia@apsmedia.ro cel mai tarziu pana marti,12 mai 2015, orele 16.00. Jurnalistii din provincie sunt rugati sa-si confirme prezenta cat mai urgent, intrucat numarul locurilor de cazare disponibile este limitat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu