miercuri, 8 aprilie 2015

Fotbal şi handbal în cadrul proiectul „Gândesc, deci evit !”




Proiectul „Gândesc, deci evit!” cuprinde activități de informare asupra pericolelor consumului de substanțe cu proprietăţi psihoactive și un concurs intitulat ”Simplu, spune NU!”, structurat pe două secțiuni, respectiv Arte vizuale și Activități sportive. Concursul se adresează elevilor din clasele V-XII, din mediul urban și rural, care doresc să-și exprime dezacordul față de consumul de SNPP și droguri. În cadrul proiectului sunt angrenați 530 de elevi, 20 de studenți 70 de părinți și 14 parteneri.
„Proiectul intitulat „Gândesc, deci evit!” se află la a IV-a ediție, având un portofoliu de activități diverse desfășurate pe parcursul celor trei ani. Având în vedere procentul ridicat al elevilor care consideră foarte importantă implementarea unui program, în cadrul școlii, de prevenire a consumului de noi substanţe cu proprietăţi psihoactive, dorim extinderea proiectului cu titlul „Gândesc, deci evit!” prin implicarea unor noi parteneri și diversificarea activităților”, ne-a declarat prof. Carmen Cumpăratu, de la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi.
Dacă etapa pe școală s-a desfășurat în unitățile școlare implicate în proiect, etapa județeană la secțiunea „Sport” s-a desfășurat la Complexul Sportiv „Grădinari” - Iași, cu sprijinul DJST Iași, în ziua de marţi, 7 aprilie 2015, la fotbal băieţi şi handbal fete.
Clasamentele finale au fost următoarele:
FOTBAL BĂIEŢI:
- Gimnaziu:
1. Școala Gimnazială Ion Simionescu Iaşi
2. Școala Gimnazială Costuleni
3. Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi
- Liceu:
1. Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi
2. Colegiul Tehnic de Transporturi și Construcții Iaşi
HANDBAL FETE:
1. Școala Gimnazială Ion Simionescu Iaşi
2. Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu