luni, 20 aprilie 2015

Victorie clară pe teren propriu pentru CS Navobi Iaşi


Echipa de fotbal feminin CS Navobi Iaşi

Ultima etapă din Liga I de fotbal feminin a programat, în Dealul Copoului, meciul CS Navobi Iaşi – Selena Constanţa 4-0 (1-0). Au marcat: Lidia Havriştiuc - min 9, Teodora Plăcintă - min 51 şi 84, Ana Foia – min. 58.
Derby-ul Seria a II-a a fost adjudecat clar de echipa ieşeană, cea care a mai avut trei bare în prima repriză şi a mai irosit numeroase ocazii la poarta oaspetelor de la malul Mării Negre.
Pentru CS Navobi Iaşi au evoluat Cojocaru – Ciobanu (’60 Caia), Scorţanu, L. Ambrosie (căpitan), Gheorghiţă (’46 Grigoraş) – Proca, Răduc, Havriştiuc (’75 Zamfir) – Foia (’65 Ciubotariu), Plăcintă (’80 Petrescu), Bentoiu.
De remarcat debutul oficial la echipa ieşeană al internaţionalei Monica Bentoiu, dar şi a junioarei Diana Petrescu, cea care, la numai 13 ani, reprezintă o mare speranţă a fotbalului feminin din ţara noastră.
La finalul jocului din Copou, prof. Adrian Ambrosie, fostul atacant al fostei echipe de fotbal Politehnica Iaşi şi actualul manager al formaţiei CS Navobi Iaşi, a declarat: „Am dominat total partida şi ne-am creat numeroase ocazii de a marca, însă am ratat cu uşurinţă. Am terminat neînvinşi acest campionat şi este meritul fetelor şi a celor care ne-au susţinut. Cred că putem forma o echipă competitivă în Superligă, dacă vom avea cu ce să o susţinem. Din spate vin jucătoare talentate, care alături de cele cu experienţă vor putea creşte în valoare. Meciurile din play-off vor fi pentru noi o pregătire pentru Superligă!”.
Dupa această etapă, ultima a sezonului regulat, echipa CS Navobi Iaşi a terminat pe locul 1 în Seria a II-a, cu 34 puncte, după 11 victorii şi doar un meci egal şi un golaveraj formidabil, de 105-3 !
Turneul play-off, cu primele patru clasate, va debuta pe 3 mai 2015.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu