miercuri, 14 noiembrie 2018

Popicarii ceferişti ieşeni revin în propria arenă


La Tg. Mureş, în cadrul Campionatelor Naţionale individuale de popice, ceferiştii ieşeni au cucerit recent patru medalii, dintre care două de aur (ambele prin Ion Cercel, dintre care una la sprint şi alta la tandem masculin, împreună cu ieşeanul Mihai Gabriel Benghiac), una de argint (prin Iulian Gabriel Cucu, la tandem mixt, în pereche cu mureşeanca Gyeresi Anna) şi una de bronz (prin Florin Opincă, la individual clasic).
În zilele care urmează, popicarii de la CFR Olimpia ACB Iaşi revin în Campionatul Naţional pe echipe, cu două meciuri pe teren propriu, în ultimele două runde ale turului.
Sâmbătă, pe 17 noiembrie 2018, de la ora 10.00, într-un meci inversat, în propria arenă din Şos. Naţională nr. 7-9, CFR Olimpia ACB Iaşi se va confrunta cu KSE Tg. Secuiesc, în etapa a IV-a a turului, meciul urmând a fi arbitrat de localnicul Florin Ciolan.
Pentru acest joc cu ultima clasată a campionatului, ieşenii nu pot beneficia de aportul lui Florin Opincă, care are probleme medicale. Lotul gazdelor va fi format din Ion Cercel, Iulian Gabriel Cucu, Costică Ciurdea, Mihai Gabriel Benghiac, Alexandru Sorin Mitru, Sebastian Biţă, Ştefan Ouatu şi Remus Antimirescu (antrenor-jucător).
Tot sâmbătă se mai dispută jocul CFR Cluj - Inter Petrila, arbitrat de localnicul Dumitru Beşe.
Clasamentul la zi arată astfel:
1. CFR Olimpia ACB Iaşi      2          2          0          0          16-0                4
2. CFR Cluj                            1          1          0          0          8-0                  2
3. Inter Petrila                        3          1          0          2          5-19                2
4. KSE Târgu Secuiesc          2          0          0          2          3-13                0
În ultima etapă a turului, cea cu nr. 5 şi în derby-ul campionatului, vineri, pe 23 noiembrie 2018, tot de la ora 10.00, pe teren propriu, campioana naţională CFR Olimpia ACB Iaşi va întâlni pe vicecampioana naţională CFR Cluj, arbitrul jocului fiind acelaşi ing. Florin Ciolan.
Să mai menţionăm că, în devans din returul campionatului s-a disputat deja partida Inter Petrila - CFR Olimpia ACB Iaşi 0-8 la puncte de echipă (3065 p.d. - 3373 p.d. şi 5,5 - 18,5 la puncte de set / manşe câştigate). Din păcate, în debutul sezonului, seniorii de la Electromureş Târgu Mureş s-au retras din campionatul intern, rămânând în competiţie doar echipa de tineret - U 23.
În Liga Campionilor de popice, la feminin, în primul tur (optimi de finală), pe 24 noiembrie se va disputa meciul KK Triglav Kranj (Slovenia) -  CS Electromureş Romgaz Târgu Mureş (România). Returul este programat la Tg. Mureş, pe 8 decembrie 2018.  
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu