luni, 3 iunie 2019

De "Ziua Copilului", directorul Paul Zamfir a împlinit 80 ani!

Paul Zamfir

Pe 1 iunie 2019, de "Ziua Copilului", a fost o importantă zi de sărbătoare la clubul CFR Iaşi de la Râpa Galbenă, deoarece domnul. director Paul Zamfir a împlinit frumoasa vârstă de 80 ani ! De 42 ani domnia sa conduce clubul ceferist, singurul care a mai rămas activ în ţară, după 1989 şi asta doar din "vina" lui Paul Zamfir. Omul sfinţeşte locul, lucru valabil şi în cazul lui Paul Zamfir, cel care a primit numeroase diplome de excelenţă din partea colaboratorilor, dar a şi oferit diplome celor care fac parte din Comitetul de iniţiativă de înfiinţare la Iaşi a unui Muzeu Ceferist.
La evenimentul menţionat au fost prezenţi ceferiştii Dumitru Plăvan (decanul de vârstă, la 83 ani), Alin Dogaru, Vasile Untu, Costel Gugeanu, Iulian Trufanda, Dan Teodorescu, Petru Murgoci, Emil Gnatenco, Petru Naslău, alături de sărbăzoritul Paul Zamfir, cel care a tăiat tortul aniversar. Absenţi motivaţi: Timotei Leon şi Gabriel Mărgineanu.
Toţi cei prezenţi i-au urat un sincer şi călduros La mulţi ani omului de cultură şi directorului PAUL ZAMFIR, cel care a mai menţionat: "Vă mulţumesc că sunteţi mereu alături de mine şi de clubul CFR Iaşi. Să facem în continuare activăţi culturale frumoase la acest club al ceferiştilor ieşeni, unde poate veni de fapt oricine, nu numai salariaţii şi pensionarii de la Regionalele CFR".
Vă mai informăm că Paul Zamfir a împlinit frumoasa vârstă de 80 ani chiar în ziua când Iaşul a fost vizitat de Sanctitatea Sa Papa Francisc, întâmpinat de 150.000 pelerini în "dulcele târg"!
"Să mergem împreună" cu Paul Zamfir, un om care nu-şi arată deloc vârsta şi este un excelent manager în tot ceea ce face la Clubul CFR Iaşi, de pe istorica stradă Râpa Galbenă, la  numărul 12.   
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu