joi, 30 mai 2019

Vinurile Companiei Cotnari - la recepţiile Papei Francisc în România


Vinurile produse de compania Cotnari a fost selectat de Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti şi de Episcopia Romano-Catolică de Iaşi pentru receptiile organizate în cinstea Sanctitatii Sale, Papa Francisc, şi a Inalţilor oficiali care îl vor însoţi, conform unui comunicat de presă.
Acesta arată: "Vinurile obţinute din soiurile Grasă de Cotnari, Frâncuşă, Tămâioasă Românească, Fetească Neagră şi spumantele obţinute din soiurile Frâncuşă, Tămâioasă Românească si Fetească Neagră din gama Selecţii sunt alese pentru recepţiile de la Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti şi Episcopia Romano-Catolică de Iaşi.
Doua casete, special sculptate în lemn pentru acest eveniment, în atelierul de sculptură de la Cotnari, care conţin sticle cu vin Grasă de Cotnari din recoltele anilor 1969, 1992, 2001, 2013, ani simbolici în viaţa Papei Francisc, vor fi oferite cadou Sanctităţii Sale de către Arhiepiscopia Romano-Catolică de Bucureşti şi Episcopia Romano-Catolică de Iaşi". (Comunicate de presă - 29 mai 2019)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu