marți, 23 aprilie 2013

Iepuraşul la Piscină – un altfel de concurs de înot la Iaşi !


Vineri, 26 aprilie 2013, ora 17.00, Club Moving organizeaza “Iepurasul la Pisicina” – un altfel de concurs de inot pentru copii, editia de Paste.
Inscrierile se fac pana in ziua concursului, inclusiv, la receptia clubului (fosta Piscina Moldova). Membrii si cursantii activi beneficiaza de inscriere gratuita. Non membrii au o taxa de inscriere de 10 lei. Probele au fost gandite pentru urmatoarele categorii de varsta:
- proba calutului pentru 3-5 ani (se poate folosi orice material ajutator);
- proba mingii zburatoare pentru 6-7 ani (se poate folosi o pluta);
- proba vanatorului de comori pentru 8-9 ani (se poate folosi o pluta placa mare sau mica);
- proba rechinului pentru 10-11 ani (se va folosi o pluta placa mica);
- proba mincatorului de metri pentru 12-14 ani (inot liber);
- proba speedy pentru 15-18 ani si peste 19 ani (inot liber).
Am gandit acest concurs ca o altfel de modalitate de a sarbatori Pastele. Nu este o competitie sportiva in sensul clasic al cuvantului, ci o joaca cu spirit de competitie. Sper sa fie o distractie reusita atat pentru copii, cat si pentru parinti”, a declarat Florin Sabaiduc, profesor inot, coordonator eveniment.
Inotul ajuta la dezvoltarea fizica, emotionala, sociala si cognitiva. Inotul iti da o senzatie de bine, pe care nimic nu o poate inlocui. Recomand tuturor parintilor sa-si inscrie copiii la cursuri de inot, pentru ca inotul aduce doar bunadispozitie”¸ a declarat Lect. Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv la DJST Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu