sâmbătă, 1 noiembrie 2014

CSMS Iaşi pierde la Târgu Mureş, în Liga I de futsal



* Etapa a IX-a din prima ligă de fotbal în sală a debutat sâmbătă, 1 noiembrie, cu partida CS City’us Târgu Mureş – CSMS Iaşi 6-3 (4-2).

În faţa unei echipe puternice, care a dobândit de-a lungul anilor multe titluri de campioană naţională, a cucerit Cupa României şi Supercupa României şi a reprezentat România în UEFA Futsal Cup, elevii lui Nelu Stancea din Dealul Copoului nu au avut destule argumente, cu un lot decimat de accidentări (Cataramă, Luiuz, Susanu) şi suspendări (Grigoraş) şi cu o bancă de rezerve foarte scurtă !
La acest capitol însă şi mureşenii au avut probleme de efectiv, deoarece portarul Juverdeanu lipseşte dintre buturi de mai mult timp, iar Gherman (suspendat 3 jocuri după eliminarea din meciul cu Deva), Chavi (suspendat 1 joc după eliminarea de la Călărași), Covaci (care a acumulat al 4-lea cartonaș galben), Nicușan și ex-ieşeanul Liviu Ruxandari, ambii accidentați, au absentat şi ei în jocul din această seară, din Sala Sporturilor din Tg. Mureş. Totuşi, în economia disputei, cele şase absențe în lotul pregătit de Kacso Endre au contat mai puţin, iar gazdele s-au impus în faţa moldovenilor, însă nu fără eforturi!
Evoluţia scorului în disputa Târgu Mureş – Iaşi a fost următoarea: 1-0, 2-0, 2-1 (Victor Mandea), 3-1, 3-2 (Victor Mandea), 4-2 (la pauză), 5-2, 5-3 (Valentin Pricop), 6-3 (rezultat final).  
CSMS Iaşi a utilizat următorul lot de jucători: Chiriac – Pisică, Guţu, Valentin Pricop, Mandea, apoi Baboi şi Alexandru Pricop. Nu a evoluat Pascu. Antrenor: Nelu Stancea. Delegat: Ştefan Tudorache.
Meciul de la Târgu Mureş a fost arbitrat de brigada Mocean Gabriel (Câmpia Turzii) - Kovacs Eduard (Deva). Rezervă: Bărluţiu Ovidiu Ciprian (Cluj). Observator: Vădana Sorin (Cluj).
În etapa viitoare, pe 10 noiembrie, de la ora 18.00, pe teren propriu, CSMS Iaşi se va confrunta cu Dunărea Călăraşi, într-un meci extrem de dificil pentru gruparea moldavă.
DAN TEODORESCU



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu