marți, 11 noiembrie 2014

O nouă „cupă”, o nouă confruntare CSMS Iaşi-Steaua Bucureşti !


Sursa foto: LPF

Marți, 11 noiembrie, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast, competiție în care au rămas următoarele opt echipe: Steaua, Astra, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, FC Viitorul, Oțelul Galați, CSMS Iași și Universitatea Cluj. Toate echipele au fost introduse într-o singură urnă şi nu au existat capi de serie.
Astfel, sorții au decis următoarele perechi în ”sferturile” Cupei Ligii-Adeplast:
Dinamo București-Universitatea Cluj
CSMS Iași-Steaua București
Astra Giurgiu-Viitorul Voluntari
Pandurii Târgu Jiu-Oțelul Galaţi
Primele echipe sunt cele care au fost extrase cele dintâi din urnă și care vor fi ”gazdele” și organizatoarele meciurilor, care se vor disputa în intervalul 12-14 decembrie 2014, în direct pe Look TV. Premiile totale ale competiției însumează 1 milion de euro.
Ceremonia tragerii la sorți a fost precededată de alocuțiunile domnilor Justin Ștefan - Secretarul General al LPF, Robert Pongracz - Vicepreședintele LPF și Bogdan Pîrvu - Directorul General al firmei Adeplast, sponsorul competiției.
Cupa Ligii Adeplast a fost reînființată în acest sezon, 2014/2015, după ce a debutat cu două ediții în 1998 și 2000, dar a fost apoi stopată. Singurele două câștigătoare de până acum sunt FCM Bacău (1998) și Gloria Bistrița (2000).
CSMS Iaşi şi Steaua Bucureşti s-au mai întâlnit în acest an şi în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, acolo unde trupa din Ghencea a obţinut victoria în Dealul Copoului la limită, cu scorul de 1-0 (0-0) ! (Sursa: LPF, Digi Sport şi Dan Teodorescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu