duminică, 30 noiembrie 2014

România-Slovenia, în marea finală a Campionatului European de Minifotbal


Sursa foto: Facebook EMF


Sâmbătă, în Muntenegru s-au disputat semifinalele Campionatului European de Minifotbal. În primul meci, Slovenia a învins Germania cu scorul de 6-3 (3-1) şi a ajuns prima în marea finală a competiţiei.
În a doua semifinală, susţinută de o superbă galerie românescă din tribunele arenei din Herceg Novi, printre ei fiind şi ieşenii Paul Costaş şi Dan „Mops” Cojocaru, iar pe locurile VIP a stat şi Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FR Fotbal, România a învins Cehia cu scorul de 2-1 (1-0). Golurile tricolorilor, antrenaţi de Tiberiu Lajos, au fost reuşite de Răzvan Radu (min. 12) şi Cosmin Crăciun (min. 28), cehii înscriind golul de onoare prin Robin Demeter, în prelungiri, în min. 40+1. În lotul nostru s-a aflat şi fotbalistul ieşean Ionuţ Stirbets.
Cele două finale de clasament se dispută în această seară, astfel:
- Ora 20.30: Germania – Cehia (pentru locurile 3-4);
- Ora 22.00: România – Slovenia (pentru locurile 1-2, în direct pe Sport.ro). Cele două formaţii s-au întâlnit şi în cadrul grupelor, atunci când România s-a impus cu 2-1 în faţa Sloveniei. România este campioana ultimelor patru ediţii de la Mini-Euro, din tot atâtea organizate.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu