marți, 25 noiembrie 2014

Un meci pentru o viaţă: Ajutaţi-l pe RADU !

Fan Club Echipa Naţională – Filiala Moldova, în parteneriat cu FR Fotbal, CSMS Iaşi, ISJ Iaşi, Primăria Municipiului Iaşi şi DJST Iaşi, organizează joi, pe 27 noiembrie 2014, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă, meciul de minifotbal dintre Echipa “Prietenii lui Florin Prunea” şi Echipa “Old-Boys şi Suporterii Poli Iaşi”.
Meciul va avea loc pentru strângerea de fonduri necesare jucătorului de fotbal Radu Ionuţ Avasilcăi, legitimat la CSMS Iaşi, la grupa de juniori a prof. Dănuţ Munteanu, născut pe 16 martie 1997 şi diagnosticat cu o boală cumplită, Neoplasm Rinofaringian C T4 N2. Pentru a se putea opera şi trata în Elveţia, suma necesară lui Radu este de circa 20.000 euro şi mai este acum nevoie de 6.000 euro !
La acest meci de binefacere, după cum ne-a declarat preşedintele Filialei Moldova, Sergiu Melinte, vor fi prezenţi în Sala Polivalentă ieşeană Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Ioan Sabău, Liviu Ciobotariu, Gheorghe Mihali, Nicolo Napoli, Ciprian Paraschiv, Raffael (solistul trupei IRIS), respectiv Mircea Ursu, Vasile Simionaş, Mihai Dănilă, Didi Florean etc.
Accesul la partida de joi se va face de la ora 18.30, pe bază unei donaţii la intrarea în Sala Polivalentă, unde cel care va dona orice sumă de bani va primi un program special de meci, dar vor fi şi alte surprize oferite de organizatori pentru cei care vor dona pentru salvarea lui RADU!
În pauza meciului se va scoate la licitaţie un tricou al echipei naţionale, tricou de joc de la meciul România-Irlanda de Nord (2-0), cu autografele jucătorilor. Acest tricou va ajunge la Iaşi datorită ieşeanului Ciprian Paraschiv, în prezent Manager de dezvoltare la FR Fotbal.
Mingea cu care se va juca joi, semnată de toţi jucătorii, va fi scoasă şi ea la licitaţie, la finalul partidei.
Cei care vor să doneze bani o vor putea face şi în conturile:
- Pentru sume în LEI, există contul RO87RNCB0684143599090001 deschis la BCR pe numele Avasilcăi Radu Ionuţ.
- Pentru sume în EURO există contul RO87RZBR0000060017229228, deschis la Reiffeisen Bank pe numele Avasilcăi Cristinel.
- Pentru cei din afara României există contul RZBRROBU, deschis la Reiffensen Bank pe numele Avasilcăi Cristinel.
Vă aşteptăm joi seara, la Sala Polivalentă din Iaşi, la meciul pentru o viaţă, cea a lui Radu Ionuţ Avasilcăi, în vârstă de numai 17 ani !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu