marți, 25 noiembrie 2014

Ieşeanul Ionuţ Ştirbets, în lotul naţionalei României de minifotbal pentru EURO 2014


Naţionala de minifotbal a României participă în această săptămână la cea de-a V-a ediţie a Campionatului European, competiţie ce va avea loc în localitatea muntenegreană Herceg-Novi. Din lotul ţării noastre face parte şi ieşeanul Ionuţ Ştirbets, component al echipei Unirea Parohia Bucium, campion şi anul trecut cu naţionala României, în Grecia.
Din delegaţia ţării noastre în Muntenegru mai fac parte doi ieşeni. Paul Costaş, fostul mare portar al Politehnicii Iaşi, va fi prezent la miniEURO în calitate de prim-vicepreşedinte al Federaţiei de Minifotbal din România, iar Dan „MOPS” Cojocaru, managerul echipei cu cele mai multe titluri naţionale, este consilier expert în cadrul federaţiei.
România va juca în faza grupelor cu Slovenia (joi, 27 noiembrie, ora 12.00), Lituania (joi, 27 noiembrie, ora 20.00 a României) şi Grecia (vineri, 28 noiembrie, ora 20.00), toate meciurile fiind transmise în direct de Sport.ro.
Meciurile din optimile de finală vor avea loc sâmbătă.
În cazul în care echipa naţională a României se va califica în fazele superioare ale miniEURO, postul de televiziune Sport.ro va transmite în direct şi jocurile din sferturile de finală, semifinale şi finala mică/finala mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu