duminică, 9 noiembrie 2014

Navobi Iaşi este lideră de toamnă în Liga I de fotbal feminin



* Duminică, pe 9 noiembrie 2014, s-a încheiat turul de campionat in Superliga nationala si Liga I de fotbal feminin.
Navobi Iaşi, o echipă frumoasă şi talentată !

În Liga I – Seria a  II-a, echipa Fotbal Club Feminin Navobi Iasi a jucat in deplasare la Selena Constanta, ocupanta locului 3. Deși le-au lipsit doua jucatoare de baza, Teodora Placinta si Rahela Gangal, moldovencele au dominat jocul si dupa o prima repriza mai slaba, au reusit sa câștige cu 2-0, gratie reușitelor lui Corina Musteata - in min 60 si Magda Caia - in min 65, la doua acțiuni colective de contraatac a echipei din Dealul Copoului.
De remarcat si faptul ca jucatoarele de la Selena au jucat curajos si au trimis de 4 ori mingea in bara portii aparate excelent de Livia Boistiuc.
Dupa acest rezultat, Navobi Iasi termina turul campionatului Ligii I in fotoliul de lider, la egalitate de puncte cu Orelul Galati, dar având un golaveraj mai bun.
Echipa ieseana a avut urmatoarea componenta: Livia Boistiuc – Stefana Ciobanu (’87 Iulia Zamfir), Andreea Scortanu, Larisa Ambrosie (capitan), Aura Gheorghita – Lidia Havristiuc, Georgiana Ilas, Mihaela Ghebanoaei – Ana Foia (’35 Maria Caia), Artimeza Ciubotaru (’70 Andreea Grigoras), Corina Musteata (’85 Andreea Barau).
Ne-am atins obiectivul si am terminat turul de campionat pe primul loc. Felicit întreaga echipa pentru rezultate, care nu cred ca sunt întâmplătoare dupa munca, sacrificiul si atmosfera de la echipa. Urmează returul si play-offul care va decide echipa care va promova. Speram sa creștem in continuare junioare, sa mai aducem inca cateva jucatoare cu experienta lângă echipa si sa promovam!”, a mentionat prof. Adrian Ambrosie, manager la Navobi Iasi.
In derby-ul codaselor, Armonia Dolhesti – CSM Pascani 5-1.
Pe primele locuri se află echipele Navobi Iaşi - 16 puncte (+58 la golaveraj) şi Oţelul Galaţi - 16 puncte (+43).
În SUPERLIGĂ am consemnat rezultatele: Universitatea Alexandria – CFR Timisoara 3-0, FC Brazi – Heniu Prundu Bârgăului 0-2, ASA Tg Mures – Fair Play Bucuresti 12-0, Real Craiova – Olimpia Cluj 3-0 !!!! (la masa verde, deoarece echipa clujeana nu a avut legitimațiile de joc).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu