miercuri, 12 septembrie 2018

Comori ascunse la FC Poli Iaşi!


FC Politehnica Iași invită suporterii la o experiență inedită: o vânătoare de comori. Premiile oferite sunt în număr de 30, astfel:
- 24 de premii sunt formate din minge Alexandrion, cu semnăturile jucătorilor Politehnicii, și un bilet la meciul Politehnica Iași - Dinamo București din data de 21 septembrie 2018, ora 21:00.
- 5 premii sunt formate dintr-un tricou oficial al Politehnicii, marca Joma, și un bilet la meciul Politehnica Iași - Dinamo București din data de 21 septembrie 2018, ora 21:00.
- 1 premiu special care va fi dezvăluit la o dată ulterioară.
Perioada de desfășurare a concursului este 11 - 20 septembrie 2018.
Cele 30 de "comori" vor fi ascunse în 30 de locații din Iași.
Participanții la concurs vor trebui să urmărească indiciile care vor fi postate zilnic pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/, pagina oficială de Instagram https://www.instagram.com/csmpolitehnicaiasi/ și pe https://treasurehunt.politehnicaiasi.ro/ pentru a descoperi locațiile comorilor.

* Primii vânători au găsit deja primele comori

Concursul organizat de clubul de fotbal din Dealul Copoului a pus suporterii pe jar.
E prima zi de Treasure Hunt și avem deja primii câștigători (FOTO).
Aceștia sunt Antonia Irimia, Bursuc Emi, Mădălina Postolache și Petru Prodan. Ei au urmărit indiciile și au găsit comorile ascunse la Vivertine, Ramada și Seroussi. Fiecare a câștigat o minge cu semnăturile jucătorilor și un bilet la meciul Poli - Dinamo de vineri, 21 septembrie, ora 21:00.
Mai sunt încă 27 de comori în 27 de locații din oraș!
Cei care au descoperit și câștigat deja un premiu, nu mai pot participa la următoarele căutări.
Să mai menţionăm că, în etapa a VIII-a din Liga I de fotbal, duminică, pe 16 septembrie, de la ora 18:00, se va disputa meciul FC Voluntari - FC Politehnica Iași, în direct pe Digisport 1, Dolce Sport 1, Look TV. Din lotul echipei ieşene ar putea face parte şi jucătorul de 32 ani, Platini, revenit la formaţia din Copou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu