sâmbătă, 29 septembrie 2018

Cu gândul la prima victorie!

Echipa ACS Futsal Poli Iaşi

Duminică, 30 septembrie 2018, de la ora 16.00, la concurenţă cu meciul de fotbal Gaz Metan Mediaş - FC Politehnica Iaşi, etapa a III-a din Liga I de futsal programeaă partida SCM Gloria Buzău - ACS Futsal Poli Iaşi. Nou promovata din Buzău (ex-Luceafărul) se gândeşte la un prim succes în acest sezon, acest obiectiv fiind împărtăşit şi de ieşeni, care vor şi ei prima victorie în acest campionat.
"Mergem la Buzău pentru a lua toate cele trei puncte şi ne gândim doar la victorie. Vrem să demonstrăm că avem o echipă destul de bună, peste cea din Buzău, chiar dacă vom avea probleme de lot şi în această rundă. După cum se ştie, la Buzău nu va putea evolua Mario Şchiopu, care este suspendat după ce a fost eliminat în runda anterioară. Dar şi fără el, avem şansa noastră pe care vrem să o fructificăm la Buzău!", ne-a declarat Ştefan Tudorache, noul preşedinte al noii echipe ACS Futsal Poli Iaşi.
Lotul de jucători al formaţiei ieşene pentru jocul de duminică, de la Buzău, se prezintă astfel: Ioan Grigoraş, Ruslan Slobodyanyuk (în aşteptarea permisului de muncă pentru România, el fiind ucrainian) - Radu Pisică, Andrei Despan (căpitanul echipei), Radu Guţu, Jodas Vives Antoni "Toni", Valentin Pricop, Adrian Călugăreanu, Denis Pasnicu, Ionuţ Stirbets. Antrenor: Nelu Stancea. Maseur: Marian Sărbătoare. Preşedinte executiv şi delegatul echipei: Ştefan Tudorache.
Vă mai informăm că secţia de futsal a SCM Gloria Buzău a fost înfiinţată recent, în cea mai importantă funcţie fiind numit Ionel Turturică, care are rolul de antrenor coordonator. Antrenor principal este Iulian Trăsnea, în timp ce antrenor secund este Edward Musceleanu.
Programul complet al rundei cu nr. 3 se prezintă astfel:
- 29 septembrie; Futsal Club Dunărea Călăraşi - Imperial Wet Miercurea Ciuc (ora 18:00).
- 30 septembrie: SCM Gloria Buzău - ACS Futsal Poli Iaşi (de la ora 16:00, în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău) şi Autobergamo Deva - Informatica Timişoara (ora 18:00 - marele derby al rundei şi al sezonului).
- 1 octombrie: CS United Galaţi - CFF Clujana Cluj-Napoca (ora 18:30).
- 2 octombrie: Futsal Klub Odorheiu Secuiesc - Bukovina Vicov (ora 18:00).
Toate partidele pot fi vizionate în direct pe https://www.facebook.com/futsalromania/.
Să mai menţionăm că, în această săptămână, la Arad, în două meciuri amicale, România a învins Albania, la seniori, cu 3-1 şi 4-3. În ultimul meci, ieşeanul Liviu Ruxandari a înscris un gol, el evoluând în acest moment pentru formaţia Informatica Timişoara.
În etapa a IV-a, pe teren propriu, luni, pe 8 octombrie 2018, de la ora 17:00, ACS Futsal Poli Iaşi se va confrunta cu Futsal Club Dunărea Călăraşi, meciul urmând a fi găzduit de Sala Polivalentă.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu