luni, 17 septembrie 2018

Sponsori valoroşi la Centrul Cultural Româno-German de la Nürnberg


* Pe 6 octombrie 2018, românii din inima Europei vor scrie istorie!

Sâmbătă, pe 6 octombrie 2018, de la ora 12:00, la Nürnberg, în inima Europei, Centrul Cultural Româno-German de Ajutor şi Integrare îşi va deschide oficial porţile în Petersauracherstraße nr. 47-49.
La invitaţia şi la propunerea doamnei Ionela van Rees-Zota, născută la Moineşti, în România şi care locuieşte de 10 ani în Germania, cu întreaga familie, Centrul Cultural de la Nürnberg va primi numele singurului romȃn care a zburat vreodată în spațiul cosmic, dr. ing. Dumitru-Dorin Prunariu, care va fi prezent la evenimentul de inaugurare, din anul Centenarului Marii Uniri.
De menţionat că, doamna Ionela van Rees-Zota, mamă a trei băieţi frumoşi şi inimoşi, este preşedintele Asociaţiei Dacia e.V. din Nürnberg (Germania), dar şi managerul general al Agenţiei de Presă "Aşii Români" şi al ziarului "Vocea Ta", publicaţie în limba română şi care se distribuie în mai multe ţări europene, precum Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elveţia şi Franţa.
Numai că, acest Centru Cultural Româno-German de Ajutor şi Integrare nu putea fi lansat în lume fără ajutorul unor sponsori valoroşi, care să pună umărul pentru ca românii din Germania şi nu numai să aibă un acoperiş solid deasupra capului şi un sprijin la nevoie!
Pe această latură, vă prezentăm în continuare lista membrilor fondatori / sponsori ai Centrului Cultural Româno-German de la Nürnberg, cu mulţumirile şi aprecierele de rigoare:
AB-Elektro GmbH
& Co.KG
ANCA VERMA - OLIALIA
ASOCIAŢIA DACIA e.V.
BIROU AVOCATURĂ KLUWER
CARMEN DIETRICH - CONTABIL
CRISTI DĂSCĂLESCU - SERVICII FUNERARE
DVAG - ALICE SCHON
DVAG - KLAUS GROSS
ESTRICH
& FLIESEN DANY
EUROPA - UNION ROMÂNIA DIASPORA e.V.
MIHA COSMETICĂ
OVIDIU FISCHER - IMOBILIARE
RIA MONEY TRANSFER
& CHANGE
SANO PFLEGE - SCHIESSER
TESLOF CONTABILITATE
VIACTIV KRANKENKASSE
VIORICA ROBINA
ZITZMANN IULIANA
Despre ajutorul dat de aceşti oameni de bine, care iubesc România şi Germania deopotrivă, ne vorbeşte în continuare iniţiatoarea acestui Centru Cultural, nimeni alta decât Doamna IONELA VAN REES-ZOTA, care adresează în cele ce urmează câteva cuvinte de suflet, la adresa fondatorilor şi sponsorilor:
"Nu mi-a fost uşor să strâng atâtea persoane la un loc, dar faptul că aceştia au avut şi au încredere în proiectele mele, denotă că fac ceea ce trebuie. Dacă acum aproape 10 ani, nu am reuşit să strâng decât patru persoane în jurul meu, iată că în decursul acestor ani, cei care mi-au urmărit şi văzut activităţile, şi-au dat seama că proiectele mele sunt de viitor, că am o viziune largă, serioasă şi pot spune chiar unică.
Le mulţumesc pe această cale tuturor şi îi asigur că nu îi voi dezamăgi. Aşa cum şi Domnul Dr. Inginer Cosmonaut Dumitru-Dorin Prunariu a avut încrederea în mine, vă asigur că voi duce numele tuturor cu mândrie, mai departe.
Nu uitaţi că ÎMPREUNĂ SUNTEM PUTERNICI şi tot ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIE.
Numele dumneavoastră va dăinui permanent în cadrul Centrului şi sunteţi cei care au pus piatra temeliei acestuia.
Un proiect unic în Europa, un proiect asociativ gândit aproape 10 ani, unde foarte mulţi voluntari au ajutat. Ce poate fi mai frumos decât să îţi uneşti forţele pentru a vedea cum steagul românesc flutură mândru peste hotare, într-o ţară europeană. Acesta este apogeul! Acesta este momentul când trebuie să fim mândri că suntem români!".
Cuvintele din inimă ale doamnei Ionela van Rees-Zota ne vor aminti mereu că România este o ţară de nivel european, iar românii sunt apreciaţi în întreaga lume! Doamne ajută!
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu