duminică, 15 aprilie 2012

CFR Olimpia ACB Iaşi merge la Ploieşti cu gândul unui nou succes !


* Popicarii juniori antrenaţi de Remus Antimirescu şi Giorge Covăsală participă la turneul final prahovean, în zilele de 17 şi 18 aprilie, cu dorinţa de a cuceri cel de-al patrulea titlul naţional consecutiv

Duminică seara, chiar în prima zi de Sf. Paşte ortodox, popicarii juniori de la CFR Olimpia ACB Iaşi vor lua drumul Ploieştiului, pentru participarea la turneul final pe echipe, din cadrul Campionatului Naţional de profil. Vor face deplasarea la Ploieşti un număr de şase lansatori, ei fiind Paul Rohotin (cu unele probleme medicale în ultima perioadă), Bogdan Tudorie, Ştefan Samson, Ionuţ Condrea, Alexandru Petrariu şi Andrei Vieru. Din păcate, echipa ieşeană nu va avea nici o „rezervă” la competiţia prahoveană, deoarece Gheorghe Buhuş este nerefăcut în totalitate după un accident mai vechi, iar lui Marius Tescu conducerea unei firme franceze care are sediul la marginea Iaşului nu a dorit să-l învoiască de la serviciu pentru numai două zile, chiar dacă managerul român al societăţii este un fost rugbyst la Poli Agro Unirea Iaşi (deci om de sport), iar „şefa” directă a lansatorului ieşean este chiar o ploieşteancă! Chiar şi în aceste condiţii, antrenorul Remus Antimirescu ne-a declarat că merge la Ploieşti pentru un nou succes la nivel naţional cu juniorii de la CFR Olimpia ACB Iaşi, care ar fi al patrulea consecutiv pentru echipa moldavă. „Chiar dacă avem unele probleme la nivelul lotului, vom lupta la Ploieşti pentru titlul naţional cu nr. 4. Am încredere în băieţii mei şi în forţa echipei noastre, care a reuşit recent şi un nou record naţional la nivelul formaţiilor de juniori. Sper să revenim de la Ploieşti cu fruntea sus !”, a menţionat Remus Antimirescu, care este şi antrenorul naţionalei României de cadeţi şi juniori, cea care va participa în intervalul de timp 21-26 mai 2012 la Campionatele Mondiale de popice de la Bautzen, din Germania.
Cu sprijinul lui Leontin Popp, preşedintele Comisiei de Competiţii din  cadrul FR Popice-Bowling, vă putem detalia programul turneului final de la arena de popice CONPET II din Ploieşti, cu menţiunea că cele şase formaţii de juniori participante la competiţia prahoveană vor fi Inter Petrila, Siderurgica Hunedoara, CFR Cluj / CSM Câmpia Turzii, UNIO Satu Mare, CFR Olimpia ACB Iaşi (campioană naţională en-titre) şi ICMRS Galaţi: 
*** Marţi, 17 aprilie 2012:
- Ora 09.00: Şedinţa tehnică – tragere la sorţi;
- Ora 09.30: Deschiderea festivă cu participarea celor 6 echipe finaliste;
- Ora 10.00: Începerea concursului, iar turul I va avea următorul program:
- Seria I - ora 10.00: echipa A1 (pe pista 1) – echipa B 1 (pe pista 2) – echipa C 1 (pe pista 3) – echipa D 1 (pe pista 4) – echipa E 1 (pe pista 5) – echipa F 1 (pe pista 6); 
- Seria a II-a – ora 11.00: B 2 - C 2 - D 2 - E 2 - F 2 - A 2;
- Seria a III-a – ora 12.00: C 3 - D 3 - E 3 - F 3 - A 3 - B 3;
- Seria a IV-a – ora 13.00: D 4 - E 4 - F 4 - A 4 - B 4 - C 4;
- Seria a V-a – ora 14.00: E 5 - F 5 - A 5 - B 5 - C 5 - D 5;
- Seria a VI-a – ora 15.00: F 6 - A 6 - B 6 - C 6 - D 6 - E 6.
*** Miercuri, 18 aprilie 2012:
- Ora  09.00: Începerea concursului, cu turul al II-lea al competiţiei;
- Ora 15.00: Festivitatea de premiere.
De menţionat că în turul I se efectueazã tragerea la sorţi, echipele intrând pe piste conform numărului de pe biletul tras. Pentru turul al II-lea se respectă Regulamentul Campionatului Naţional pe echipe pentru juniori / junioare ediţia 2011/2012 în alcătuirea clasamentelor şi intrărilor pe piste. Rezultatele pe echipe din cele două zile de concurs se cumulează şi apoi va rezulta clasamentul final al ediţiei 2011-2012.
Pentru echipele de junioare, turneul final va avea loc tot la Ploieşti, în zilele de 19 şi 20 aprilie 2012.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu