sâmbătă, 21 aprilie 2012

Începe turneul de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy cu Adrian Ungur pe tabloul principal !


* Weekend-ul de calificări rezervă publicului din Capitală accesul liber la meciuri şi la multe evenimente speciale * Gică Hagi şi Iosif Rotariu vor schimba mingea de fotbal cu cea de tenis

Tenismanul Adrian Ungur este primul jucator roman prezent direct pe tabloul principal al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, dotat cu premii in valoare de 398.250 de euro, care se va desfasura in perioada 21-29 aprilie la Arenele BNR din Bucuresti. "Adrian Ungur, cel mai bine clasat roman in ierarhia mondiala ATP (locul 92), beneficiaza de acces direct la confruntarile de pe tablou principal de simplu dupa ce Julien Benneteau (accidentat la Monte-Carlo) si Philipp Petzschner s-au retras. Jucatorul roman, care se afla la cea mai buna clasare ATP din cariera, a disputat deja trei finale anul acesta in turnee ATP Challenger Tour: Bucaramanga, Meknes si Marrakech. Matthias Bachinger (Germania, 122 ATP) va fi cel de-al doilea jucator care va fi calificat direct pe tabloul principal", informeaza site-ul oficial al turneului de la Bucuresti.
Aşadar, turneul va incepe astăzi, 21 aprilie, orele 11:00, atunci cand publicul va avea intrare libera la meciurile de pe tabloul de calificari. Duminica va debuta cu turul doi al meciurilor de calificari si va rezerva pasionatilor de tenis spectacol un meci demonstrativ caritabil, iar accesul este liber, in limita locurilor disponibile pe Arena Centrala. Gheorghe Hagi, cel mai mare jucător de fotbal din Romania, schimba mingea de fotbal cu racheta de tenis pentru un meci demonstrativ inedit in care va face echipa cu marele jucator de tenis, Andrei Pavel. De cealalta parte a fileului se regaseste echipa de dublu a celui mai bun jucator roman al momentului, Horia Tecau, si a fostului fotbalist al echipei nationale, Iosif Rotariu. Meciul va avea mize caritabile, tricourile jucatorilor fiind scoase la licitatie pe pagina oficiala de facebook a turneului. Sumele obtinute in urma licitatiei vor fi donate fetitei lui Iosif Rotariu, Kassandra, care va fi supusa unor interventii chirurgicale.
Publicul prezent la Arenele BNR va putea participa si in cadrul unor concursuri lansate de partenerii principali ai turneului.
BRD-Groupe Societe Generale lanseaza un concurs inedit cu un premiu constand in bani. Ilie Nastase, impreuna cu alţi jucatori ai turneului, va arunca 5 mingi de tenis in tribunele terenului central, in fiecare zi de turneu. Norocosii care vor prinde mingile si vor veni cu ele la standul BRD din Tennis Village intra automat la tragerea la sorti care va stabili cine pleaca acasa cu 500 de euro. Castigatorul va fi desemnat inaintea ceremoniei de premiere a finalei de simplu.
Vodafone Romania pune la bataie un premiu unic pentru iubitorii tenisului – o excursie pentru doua persoane la primul turneu din lume disputat pe zgura albastra, Mutua Madrid Open. Toti utilizatorii care cumpara cel putin un produs sau serviciu de la reprezentantii Vodafone de la standul special amenajat in incinta Arenelor BNR, in perioada 21-28 aprilie, participa la tombola pentru castigarea marelui premiu. Castigatorul va intra in posesia a 2 bilete la finala turneului de la Madrid din luna mai si va avea asigurate 2 bilete de avion si cazare. Numele castigatorului va fi desemnat sambata, in data de 28 aprilie, inainte de ultimul meci al zilei, la standul Vodafone din Tennis Village.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu