sâmbătă, 7 aprilie 2012

Rezultat previzibil în Cupa Davis: Olanda I – România II 2-0 !


* În prima zi a partidei de la Amsterdam, Petru Alexandru Luncanu şi Andrei Dăescu nu au făcut faţă adversarilor mai bine clasaţi în ierarhia ATP

După boicotul celor mai buni jucători de tenis ai ţării noastre la ora actuală, a doua echipă a României a început cu stîngul întîlnirea de Cupă Davis cu Olanda, din zona Euro-Africană, grupa I.
Primul a intrat pe hardul de Amsterdam Petru Alexandru Luncanu, locul 443 în lume, împotriva lui Thomas Schoorel, locul 123 mondial. Tenismenul român a reuşit să adune doar şapte game-uri în cele trei seturi, iar Schoorel s-a impus în final cu 6-1, 6-3, 6-3.
În al doilea meci a evoluat debutantul Andrei Dăescu, 680 ATP, împotriva lui Robin Haase, jucător de prima sută mondială, care se află în această săptămînă pe locul 53 şi care a atins şi locul 40 în ierarhia mondială. Andrei, la 23 de ani, a făcut o partidă curajoasă, dar pînă la urmă a părăsit terenul învins în trei seturi, cu 6-3, 6-3, 6-4.
Sâmbătă, de la ora 16:00, în direct pe TVR2, va avea loc partida de dublu, dintre Jean Julien Rojer / Igor Sijsling şi Andrei Dăescu / Florin Mergea
Duminică, pe 8 aprilie, în ultima zi a disputei, de la ora 14:00 (în direct pe TVR2) sunt programate meciurile de simplu Robin Haase – Petru Alexandru Luncanu şi Thomas Schoorel - Andrei Dăescu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu