joi, 26 aprilie 2012

Doar două zile până la debutul turneului de tenis „Cupa de Primăvară Ruxandra Dragomir-CFR Iaşi”



Tradiţionalul turneu de tenis „Cupa de Primăvară Ruxandra Dragomir – CFR Iaşi” va debuta la arenele CFR Iaşi în ziua de sâmbătă, 28 aprilie, directorul turneului fiind Vergil Aghion, secondat de Alexandru Tudurache, iar arbitrul turneului va fi ieşeanul Dan Bosoiu. În competiţia masculină s-au înscris în concurs 31 de sportivi şi mai sunt disponibile 12 wild-carduri. La feminin vor concura 26 de sportive şi mai sunt disponibile tot 12 wild-carduri. În afara probelor de simplu se vor mai organiza alte două probe de dublu, la categoriile de vârstă 12 ani şi 14 ani. Tenismenii înscris în competiţia de la arena CFR Iaşi, care cuprinde 4 terenuri pe zgură de cea mai bună calitate, două tribune acoperite, vestiare moderne şi instalaţie de nocturnă, reprezintă 17 cluburi din ţară, ele fiind SCM Bacău, Olimpia Bucureşti, Giglio Iaşi, TC Coreco Iaşi, Select Suceava, CS Axis Iaşi, Club Atletic Roman, TC Micul AS Iaşi, CFR Iaşi, CSM Oneşti, Tenis Star Piatra Neamţ, Sănătatea Botoşani, CSŞ Târgu Neamţ, TC 2008 Dorohoi, TC Oana Iaşi, ACS Kymstar Piatra Neamţ şi CS Vergilius Iaşi.
La finalul turneului, în funcţie de agendele personale, este foarte posibil ca preşedinta FR Tenis, Ruxandra Dragomir şi fosta dublă finalistă la Roland Garros în anii din urmă, Florenţa Mihai, să fie prezente la arena CFR Iaşi, pentru vizionarea finalelor şi oferirea premiilor puse în joc. „Ne  place foarte mult, mie şi Ruxandrei, să venim din nou la Iaşi, acolo unde mereu ne simţit ca acasă. Vom face tot posibilul să ajungem la arena de tenis CFR Iaşi pe 3 mai, la turneul care poartă numele Ruxandrei, să fim acolo măcar spre finalul competiţiei !”, ne-a declarat astăzi, telefonic, Florenţa Mihai, în prezent consilier de specialitate la Federaţia Română de Tenis, din Bucureşti.
Să mai menţionăm că, tot la arena CFR Iaşi, un alt turneu de nivel naţional va debuta pe 18 august, denumit „Cupa de Toamnă Florenţa Mihai-CFR Iaşi”. Clubul CFR Iaşi va mai organiza în acest an, în parteneriat cu FR Tenis şi Primăria Municipiului Iaşi, alte două turnee internaţionale din calendarul ITF, denumite „Trofeul Municipiului Iaşi”, în iulie (la feminin, cu premii de 10.000 dolari) şi în august (la masculin, cu premii de 15.000 dolari). Arena de tenis CFR Iaşi, în organizarea clubului ceferist ieşean, va mai găzdui trei turnee de tenis pentru amatori, din circuitul BCR Tenis Partener, primul în intervalul 4-6 mai. În parteneriat cu FR Tenis, în a doua jumătate a lunii iunie 2012, CS CFR Iaşi va organiza o acţiune pe învăţare a tenisului de câmp pentru copiii sub 10 ani, în cadrul unei manifestări la nivel naţional, acolo unde participă 40 de cluburi de tenis din România.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu