luni, 23 aprilie 2012

Florin Prunea rămâne la conducerea formaţiei de fotbal CSMS Iaşi !


* După ce sâmbătă, la finalul meciului CSMS Iaşi – FCM Bacău (1-0), preşedintele grupării din Dealul Copoului şi-a anunţat demisia, duminică Florin Prunea s-a răzgândit !

Florin Prunea a declarat că a fost convins de jucători să nu-şi mai dea demisia de la conducerea echipei CSMS Iaşi, inclusiv primarul Gheorghe Nichita nefiind de acord cu anunţata demisie a fostului internaţional român. “Am purtat mai multe discuţii cu jucătorii şi cu domnul primar Gheorghe Nichita şi am decis să nu mai demisionez. Am început la Iaşi alături de aceşti băieţi o muncă pe care vreau să o duc până la capat, indiferent de câte probleme voi avea“, a spus preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea.
Preşedintele Florin Prunea declarase imediat după meciul pe care ieşenii l-au câştigat în extremis în faţa băcăuanilor cu scorul de 1-0, prin golul marcat pe sârbul Petrovic în min. 86, că gruparea din Copou e vânată de arbitri delegaţi în campionatul din Liga a II-a  deoarece el se află la conducerea echipei ieşene !
Vă reamintim că miercuri, pe 25 aprilie, de la ora 17.00, în deplasare, CSMS Iaşi se va confrunta cu Viitorul Constanţa, într-un mare derby al promovării în Liga I. Florin Prunea a mai declarat sâmbătă că el prevede că formaţia moldavă va fi dezavantajată de arbitrii în marea confruntare de pe Litoral, împotriva echipei lui Gică Hagi  !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu