luni, 15 octombrie 2012

CS Navobi Iaşi, victorie concludentă la finalul turului


* În Seria Est din Liga I de fotbal feminin, pe teren propriu, CS Navobi Iaşi a învins pe Vasas Femina Odorheiu Secuiesc cu scorul de 5-2 (2-1) 
Lotul echipei CS Navobi Iaşi


Disputa dintre cele două echipe, găzduite sâmbătă de terenul sintetic al Stadionului Emil Alexandrescu din Dealul Copoului, a adus un nou succes elevelor lui Adrian Ambrosie, care au terminat turul de campionat pe locul 3 din Seria Est, cu 9 puncte, după trei victorii consecutive. Evoluţia scorului a fost următoarea: 1-0 (Andreea Ceauşu '7), 1-1 (Papp '14-penalty), 2-1 (Rahela Gangal '27), 3-1 (Mihaela Ghebănoaiei '51), 4-1 (Andreea Ceauşu '62), 4-2 (Schoke '64), 5-2 (Mihaela Ghebănoaiei '78-penalty).
Pe o vreme rece, cu ploaie, doar câţiva spectatori s-au încumetat să urce în Dealul Copoului, pentru a vedea un derby din Seriei Est, ambele echipe luptând pentru calificarea în Superligă. Şi nu au avut ce pierde, deoarece a fost un meci viu disputat, cu multe faze de poarta, cu 7 goluri marcate şi alte numeroase faze de gol.
Echipa ieşeană a continuat seria buna a rezultatelor şi a învins pe merit o echipa solidă, bine organizată şi susţinută financiar.
Apărarea ieşeana a jucat simplu, a respins mingile din careu şi cu mici excepţii, au reuşit sa anihileze vârfurile celor de la Odorhei. Linia de mijloc a ieşencelor a funcţionat bine, pasele s-au legat şi au oferit sprijin atât jucătoarelor din atac cât şi celor din apărare. Atacul gazdelor a jucat în viteză, a reuşit să înscrie goluri şi să facă presing avansat.
În concluzie, prin această victorie, ieşencele de la CS Navobi se apropie de realizarea obiectivului, clasarea pe podium, care să le ofere şansa de a juca barajul de promovare în Superliga de fotbal feminin. CS Navobi Iaşi a prezentat următoarea formaţie: Mădălina Enache – Ana Maria Roşu, Iulia Giurgică, Larisa Ambrosie (căpitan) - Ana Foia ('46 Olivia Obreja), Simona Anastasiu ('89 Artimeza Ciubotariu), Mihaela Ghebănoaiei, Rahela Gangal ('87 Aurelia Doboşeru) - Andreea Dăscăleanu ('80 Ştefana Ciobanu), Caitlin Puraci ('85 Alexandra Andronic), Andreea Ceauşu.
În prima etapă a returului, pe 28 octombrie, în deplasare, CS Navobi Iaşi se va confrunta cu Blue Angel Cristian Braşov, lidera Seriei Est.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu