duminică, 7 octombrie 2012

Remiză de aur pentru echipa de futsal CSMS Iaşi



* În etapa a IV-a din Liga I, duminică, pe 7 octombrie, Sala Sporturilor din Sf. Gheorghe a găzduit partida dintre formaţia vicecampioană naţională Spicom din localitate şi nou promovata CSMS Iaşi, care s-a încheiat cu scorul de 3-3 (1-1)
Marius Chiriac, portarul titular al echipei CSMS Iaşi

Oaspeţii au condus cu 1-0 şi 3-1, prin golurile marcate de Radu Pisică (2) şi Radu Guţu, dar gazdele au egalat la pauză la 1-1 şi în final la 3-3, cu 15 secunde înainte de sfârşitul disputei vizionate de peste 500 spectatori, capacitatea maximă a tribunelor Sălii Sporturilor din Sf. Gheorghe.
Într-un meci arbitrat de Bogdan Sorescu şi Ilie Sandu (ambii din Piteşti), ca rezervă fiind Mihai Alexandru Kiuţă (Braşov) şi observator federal Karda Zoltan (Odorheiu Secuiesc), oaspeţii de la CSMS Iaşi au aliniat următorul lot de jucători: Chiriac, Grigoraş - Cărare, Cataramă, Despan, Pisică, Baciu, Tudorache, Guţu, Ruxandari, Brighiu. Nu a evoluat Ciprian Bucovanu, care este accidentat ! Antrenori: Nelu Stancea şi Florin Nichifor. Team manager: Ionel Popa. Maseuri: Marian Sărbătoare şi Eduard Apintiliesei. Ofiţer de presă: Dan Teodorescu.
La finalul meciului din această seară, team-managerul formaţiei CSMS Iaşi, Ionel Popa, ne-a declarat: "Am venit la Sf. Gheorghe să ne vindem scump pielea, cu multă încredere şi să încercăm să realizăm marea surpriză a rundei ! Am reuşit acest lucru, după un joc excelent, cu jucătorii noştri foarte bine aşezaţi în teren. A fost din partea noastră o dăruire totală, dusă până la sacrificiu. După părerea mea, omul meciului a fost portarul ieşean Marius Chiriac !".
Într-un alt joc din etapa a IV-a, pe teren propriu, CS Dava Deva a învins cu 11 – 10 pe CS Inter Teliu Braşov.
În clasamentul la zi, CSMS Iaşi a acumulat 7 puncte (golaveraj 21-14), cu un plus 1 la adevăr.
În etapa viitoare, pe 16 octombrie, de la ora 17.00, pe teren propriu (Sala Polivalentă) fotbaliştii de la CSMS Iaşi se vor confrunta cu campioana naţională City'us Tg. Mureş.
Vor urma, pentru CSMS Iaşi, pe 12 şi 24 octombrie, două meciuri amicale la Chişinău.
Pe 6 noiembrie, Sala Polivalentă ieşeană va găzdui un cuplaj de futsal de zile mari, astfel:
- ora 18.00: România - Spania (meci amical);
- ora 20.00: CSMS Iaşi - KSE Tg. Secuiesc (etapa a 8-a din Liga I)
Pe 7 noiembrie, tot de la ora 18.00, va avea loc returul dintre România şi Spania, tot în Sala Polivalentă ieşeană !
DAN TEODORESCU          
           

           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu