duminică, 7 octombrie 2012

O noua victorie pentru CS Navobi Iaşi



* Duminică, în etapa a IV-a din Seria Est a Liga I de fotbal feminin, am consemnat rezultatul: Viitorul 2010 Buzău - CS Navobi Iaşi 1-6 (0-3)

Deşi au dominat începutul jocului, buzoiencele nu au reuşit să se apropie prea des de poarta ieşencelor, care au jucat cu 3 fundaşi care s-au sincronizat foarte bine şi au respins orice încercare de a înscrie din partea adversarilor. Linia mediană a fost la înălţime, câştigand aproape toate duelurile cu echipa din Buzău, construind rapid, sigur si eficient pentru atacanţi. Iar atacantele ieşene au făcut un presing avansat şi au marcat când au avut ocazia. A fost aşadar o victorie meritată, muncită şi aşteptată pentru echipa ieşeană, care a demonstrat că poate avea un cuvânt greu de spus în Campionatul Românie de fotbal feminin, cu condiţia ca echipa să fie susţinută financiar de către cei care o pot face, ţinând cont că este una dintre puţinele echipe din Liga I care reprezintă Iaşul în plan sportiv!!!
În meciul de la Buzău, câştigat de ieşence cu 6-1 (3-0), golurile oaspetelor au fost înscrise de jucătoarele Andreea Dăscăleanu ('30), Simona Anastasiu ('34), Andreea Ceauşu ('36, 51), Rahela Gangal ('76), Mihaela Ghebănoaiei ('79). În min. 90, după o lovitură liberă de la 17 metri, formaţia din Buzău reduce din handicap prin golul marcat de Roxana Zamfir.
Echipa CS Navobi Iaşi a evoluat în următoarea alcătuire: Mădălina Enache ('55 Măndiţa Alina Andrei) - Iulia Giurgică, Larisa Ambrosie (căpitan), Roxana Prodan - Ana-Maria Roşu, Mihaela Ghebănoaiei, Simona Anastasiu ('68 Monica Calancea), Rahela Gangal - Andreea Dăscăleanu ('62 Ana Foia), Caitlin Puraci, Andreea Ceauşu. Antrenori: prof. Adrian Ambrosie (manager echipa), Andrei Ilaşcă (antrenor secund), Marius Ciutacu (antrenor cu portarii). Director sportiv: Cristian Ambrosie. 
După partida de la Buzău am consemnat următoarele declaraţii:
- "Meciul a fost pregătit foarte bine de echipa noastră. Mă bucur pentru faptul că am reuşit să finalizam acţiuni lucrate la antrenament. Felicit întreaga echipă pentru joc şi dăruire. Sâmbătă ne aşteaptă un test extrem de dificil în compania unei echipe tinere si bine susţinută financiar de autorităţile locale din Odorheiu Secuiesc. Sperăm să aducem la stadion cât mai mulţi susţinători care să ne încurajeze în obţinerea unui nou succes. Urez  Andreii Ceauşu să înscrie pentru naţionala României, în meciul cu Serbia" (Prof. Adrian Ambrosie - manager CS Navobi Iaşi);
- "Nu am avut curaj astăzi. Am avut câteva ocazii să marcăm primii, care cred că ar fi schimbat soarta meciului. Felicit echipa din Iaşi pentru victorie.  Mai avem încă mult de lucru pentru a face performanţă!" (Marius Musceleanu, manager la Viitorul 2010 Buzău).
În Seria Est, rezultatele din etapa a IV-a au fost:
Viitorul 2010 Buzău - CS Navobi Iaşi 1-6 (0-3)
Vasas Femina Odorhei - FCM Tg. Mureş 2-5 (1-2)
Viitorul Reghin - Blue Angel Cristian Braşov 0-7 (0-2)
Clasament:
1. Blue Angel Cristian Brasov - 12 puncte (golaveraj 14-3)
2. FCM Tg. Mureş - 9 puncte (22-4)
3. CS Navobi  Iaşi - 6 puncte (12-8)
4. Vasas Femina Odorhei (9-10)
5. Viitorul 2010 Buzău 3 puncte (4-19)
6. Viitorul Reghin 0 puncte (0-18)
Etapa viitoare (sâmbătă, 13 octombrie 2012, ora 11.00):
CS Navobi Iaşi - Vasas Femina Odorhei
Blue Angel Cristian Brasov - Viitorul 2010 Buzău
FCM Tg Mureş - Viitorul Reghin.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu