luni, 1 octombrie 2012

În Germania, “Johnny” Mihăilă a trecut bariera celor 1000 de popice doborâte !


Runda cu nr. 3 din “Bezirksliga A Donau” de popice a Germaniei a adus un nou succes pentru echipa ex-ieşeanului Dan Mihăilă, după cum ne-a informat direct din landul Bavariei Georg Barth, membru în Comisia Juridică din WNBA şi corespondent sportiv pentru mass-media din România. Am consemnat rezultatul: BAVARIA  MITTERHARTHAUSEN -  DREIFLÜSSE BOSNA  PASSAU   4828 p.d. - 5380 p.d. Din echipa celor “Trei fluvii” din Passau, românul DAN IOAN MIHĂILĂ a reuşit un rezultat excelent, cu 1003 popice doborâte, din 200 de bile lansate.
Punctele oaspeţilor din Passau au fost reuşite de lansatorii: Bajraktarevic Fikret 861, Mihăilă Dan Ioan 1003 (fost 4 ani jucător la CFR Olimpia ACB Iaşi, acum cu cel mai bun rezultat al rundei germane, din toate partidele disputate !), Begic Zelijko 857, Fischl Franz 799, Chudoba Jürgen 881, Altendorfer Gerhard 837.
În runda viitoare, din 13 octombrie, de la ora locală 14:00, Dreiflüsse Bosna Passau se va confrunta pe teren propriu cu DJK Aigen.
Duminică, în runda cu nr. 3 din Bayernliga de popice a Germaniei, cu trei românce în echipa de start, echipa DREIFLÜSSE  BOSNA PASSAU a pierdut în deplasare meciul cu FSV  ERLANGEN / BRUCK, la scorul de 2706 p.d. - 2514 p.d. De la formaţia din Passau, într-un campionat cu 100 bile lansate de fiecare jucătoare, au punctat: GEANINA DOROBĂŢ (ex-Voinţa Galaţi) - 446 p.d., ANDREEA CIOCÎRLAN (ex-CFR Olimpia ACB Iaşi) - 436 p.d., MONIKA RAUSCH (ex-Gaz Metan Mediaş) - 413 p.d., apoi JOVANOVIC  ANGELIQUE - 407 p.d., ART IRIS - 406 p.d., KINZEL MARTHA - 406 p.d.
În runda viitoare, pe 14 octombrie, de la ora locală 14:00, pe teren propriu, fetele de la Dreiflüsse Bosna Passau se vor confrunta cu DJK Ingolstadt II.
Dar până atunci, toate echipele de top de pe bătrânul nostru continent vor participa în cupele europene de popice, programate în perioada 2-6 octombrie, astfel: Cupa Mondială – la Augsburg (Germania), acolo unde vor fi prezente şi campioanele României, CFR Cluj (la masculin) şi Electro Romgaz Tg. Mureş (la feminin), Cupa Europei – la Apatin (Serbia), cu prezenţa vicecampioanelor din România, CFR Olimpia ACB Iaşi (masculin) şi Conpet Petrolul Ploieşti (feminin), Cupa NBC – la Banja Luka (Bosnia-Herţegovina), acolo unde România nu va avea nici o reprezentantă, din motive financiare !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu