miercuri, 31 octombrie 2012

Fotbaliştii ieşeni înscriu de patru ori pentru naţionala de tineret a României


Liviu Ruxandari - tricou albastru cu nr. 2

* Miercuri seara, pe 31 octombrie, într-un meci de pregătire, naţionala României de futsal a învins pe Dunărea Călăraşi cu scorul de 6-1 (3-0)

Timp de patru zile, lotul naţional de futsal tineret al României “U 21”, pentru jucătorii născuţi în 1992-1993 se află la Mogoşoaia, într-un cantonament de selecţie şi pregătire. Sub conducerea spaniolului “Sito” Rivera (antrenor principal) şi Nelu Stancea (antrenorul secund, dar şi antrenorul principal al echipei CSMS Iaşi), se află în pregătiri 12 jucători, printre ei fiind şi trei fotbalişti ai formaţiei CSMS Iaşi.
Componenţa lotului de tineret al României pentru jocul de fotbal în sală (futsal) este următoarea:
- Portari: Toniţa Toni Petrişor (CS United Galaţi), Kiss Gyorgy Zsolt (Spicom Sf. Gheorghe), Tătar Mihai (CFF Clujana Cluj);
- Jucători de teren:  Biro Attila (ACS Odorheiu Secuiesc), Baciu Dragoş Andrei (CSMS Iaşi), Ruxandari Liviu (CSMS Iaşi), Pisică Radu (CSMS Iaşi), Petcu Andrei (ACS Smart Ionescu Bucureşti), Kovacs Szabolcs (ACS Smart Ionescu Bucureşti), Buleandră George (UC United Galaţi), Papp Csongor (Spicom Sf. Gheorghe), Puzugar Zsolt (Spicom Sf. Gheorghe).
- Team manager: Valeriu Ioniţă.
- Medic: dr. Bebelea Bogdan.
- Maseur: Zlătineanu Gheorghe.
Miercuri, pe 31 octombrie, într-un meci de pregătire disputat în Sala Polivalentă din Călăraşi, naţionala de tineret a României a învins pe Dunărea din localitate (locul 2 în Liga a II-a de futsal a Românie, cu 10 puncte cucerite în 4 meciuri disputate până acum) cu scorul de 6-1 (3-0), prin golurile marcate de ieşenii Liviu Ruxandari (2) şi Radu Pisică (2), apoi de Biro Attila (1) şi Kovacs Szabolcs (1).
La finalul disputei din această seară, antrenorul Nelu Stancea ne-a declarat: ”Am disputat un util joc de pregătire aici, la Călăraşi, unde naţionala de tineret a României a dominat tot meciul, am condus de la cap la coadă şi nu am avut probleme cu adversarul. Totuşi, se simte lipsa de omogenitate a echipei noastre, dar pentru un prim stagiu comun de pregătire e bine !”.
Nu peste multă vreme, mai precis de pe 4 noiembrie, naţionala României de futsal, de data aceasta la nivelul seniorilor, va efectua un stagiu de pregătire de 4 zile la Iaşi, unde va disputa şi o dublă partidă cu naţionala Spaniei (alcătuită din jucători din zona Catalunyei), pe 6 şi 7 noiembrie, de la orele 18.00, în Sala Polivalentă de lângă complexul Palas. Marţi, în prima zi menţionată, într-un adevărat regal de fotbal în sală, de la ora 20.00, Sala Polivalentă din Iaşi va găzdui şi meciul dintre CSMS Iaşi şi KSE Tg. Secuiesc, din etapa a VIII-a din Liga I de futsal.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu