miercuri, 31 octombrie 2012

Florin Prunea a plecat de la CSMS Iaşi !


Florin Prunea
Clubul de fotbal CSMS Iaşi a elaborat astăzi următorul comunicat de presă: “Având în vedere rezultatele sub aşteptări ale echipei de fotbal, în ciuda condiţiilor decente asigurate şi ratarea obiectivului trasat în analiza precedentă, de a obţine 4 puncte în următoarele două jocuri, Consiliul Director al CSMS Iaşi, în urma analizei cu finanţatorul principal, a hotărît:
1. Încetarea raporturilor de colaborare cu preşedintele executiv Florin Prunea.
2. Se acordă vot de încredere antrenorului şi jucătorilor pentru partida cu “U” Cluj, considerîndu-se necesară mobilizarea exemplară a tuturor pentru a demonstra faptul că sunt jucători de Liga I şi pot să câştige acest joc şi nu numai.
3. În acest sens, Consiliul Director, prin membrii săi, va asigura interimatul şi va pune la dispoziţie toate condiţiile pentr a arăta că nu s-a pierdut încrederea în redresarea situaţiei în clasament, având în vedere şi momentele pozitive arătate în ultimele jocuri. (Semnează: Consiliul Director)”.
Vă reamintim că vineri, pe 2 noiembrie, de la ora 21.30, CSMS Iaşi va întâlni pe teren propriu pe Universitatea Cluj, în cadrul rundei cu nr. 14 din Liga I de fotbal. Pe banca tehnică a moldovenilor se va afla în continuare antrenorul principal Liviu Ciobotariu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu