luni, 22 octombrie 2012

Fotbalul ieşean, băgat în ceaţă: CSMS Iaşi - Concordia Chiajna 0-1 !


Meciul din Copou (sursa foto: Prosport)

În această seară, în Dealul Copoului, Concorida Chiajna a câştigat la limită în faţa gazdelor de la CSMS Iaşi şi a reuşit să treacă peste campioana României, CFR Cluj, în clasamentul Ligii 1.
Ceaţa de la Iaşi a pus dificultăţi ambelor echipe, la începutul partidei fiind greu de văzut mingea la o distanţă mai mare de 15-20 de metri. Uşor, uşor, ceaţa s-a mai ridicat şi partida s-a putut desfăşura în condiţii cît de cît normale.
Nu acelaşi lucru se poate spune despre jocul celor de la CSMS. Elevii lui Liviu Ciobotariu au fost din nou precipitaţi în faţa porţii, unde au ratat mari ocazii, prin Keita, Mitrea, Herghelegiu, Pătulea şi Cl. Tudor, aşa cum au obişnuit să o facă în majoritatea partidelor din acest sezon. Oaspeţii au avut o bară în min. 32, la şutul lui Popovici. Singurul gol al meciului a fost înscris în min. 63, atunci când, o ezitare în defensiva gazdelor a fost taxată imediat de brazilianul Welington, care a fost servit perfect în faţa porţii goale de Serediuc, de unde a împins mingea în poartă lui Irimia (0-1).
Au evoluat echipele:
- CSMS Iaşi: Irimia - Jovanovic, R. Tincu, Avrămia, Mitrea – Keita, Milea (’67 Cl. Tudor), Petrovici, Keita (Ciucur ’46), Vladu - Onofraş (’66 Pătulea) – Herghelegiu. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
- Concordia Chiajna: Niţă – Creţu (’46 Damian), Ghionea, Leca, Belu - Popovici, S. Paraschiv (’65 Fl. Ilie), Pană, Serediuc - D. Stan (’72 Ispir) – Welington. Antrenor: Ilie Stan.
Cu această înfrîngere CSMS Iaşi se afundă în subsolul clasamentului şi pare condamnată la retrogradare de pe locul 17, cu doar 5 puncte la activ. Spectatorii prezenţi în Dealul Copoului au scandat de mai multe ori “Demisia, Demisia !” la adresa antrenorului Ciobotariu şi “Ruşine, Ruşine să vă fie !”. După victoria de la Iaşi, Concordia se instalează confortabil la jumătatea clasamentului, pe locul 9, cu 18 puncte, cu două peste campioana CFR Cluj.
La ora 21.30, pe Naţional Arena din Bucureşti, a început partida dintre Dinamo şi Rapid, o restanţă din etapa a IV-a a Ligii I de fotbal. Rapidul a deschis scorul prin golul ieşeanului Daniel Pancu, în min. 31, dar meciul este în plină desfăşurare. În tribunele stadionului se află şi antrenorul Cristiano Bergodi, care ar putea prelua echipa din Giuleşti în zilele următoare !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu