duminică, 28 octombrie 2012

Înfrângere la limită în contul fetelor lui Adrian Ambrosie


* Duminică, în prima rundă a returului din Liga I de fotbal feminin, pe teren propriu, lidera Seriei Est, CS Blue Angel Braşov s-a impus cu scorul de 1-0 (1-0) în faţa moldovencelor de la CS Navobi Iaşi, prin golul marcat de Nicoleta Bărbosu, în min.12 

În etapa a VI-a, prima a returului din Liga I de fotbal feminin, pe o vreme mohorâtă, ploioasă şi pe un teren ud şi dificil, fără câteva jucătoare de bază care sunt accidentate, echipa CS Navobi Iaşi a reuşit totuşi un meci foarte bun în faţa jucătoarelor de sub Tâmpa. Din păcate, lipsa de experienţă şi nefinalizarea unor acţiuni foarte bune au dus la un rezultat nefavorabil.
Meciul a început sub dominarea echipei Navobi, care a avut o prima faza de gol în minutul 2, când Dascaleanu a insitat la o minge în dreapta terenului, a recuperat balonul, a pătruns în careul gazdelor şi a şutat în stâlpul din dreapta porţii.
Replica braşovencelor a venit în minutul 12, când Obreja a pasat în adâncime, iar Nicoleta Bărbosu a şutat din partea stângă, portarul ieşean Mădălina Enache a plonjat, dar mingea a sărit dintr-un smoc de iarbă direct în poartă (1-0).
În continuare, ieşencele au dominat mijlocul terenului, au câştigat multe mingi, au combinat sigur şi şi-au creat câteva ocazii bune de a marca prin Puraci şi Ceauşu.
După pauză, ocaziile au alternat la cele două porţi, atât fetele din Braşov cât şi cele din Iaşi având posibilitatea de a marca. Totuşi, cea mai clară ocazie s-a consemnat în min. 86, când Ceauşu a scăpat singură cu portarul braşovean, a fost trasă de tricou şi s-a dezechilibrat, însa Andreea a ales să continue faza, deşi era penalty cu eliminare, şi din cădere a şutat în bara transversală.
În concluzie, putem spune că Iaşul ratează şansa de a lua cel puţin un punct de pe terenul din Cristian Braşov, echipa oaspete meritând cel puţin un rezultat de egalitate.
CS Navobi Iaşi a aliniat următoarea formaţie: Mădălina Enache - Ana Maria Roşu, Iulia Giurgică, Larisa Ambrosie, Olivia Obreja - Andreea Dăscăleanu ('88 Artimeza Ciubotariu), Simona Anastasiu ('82 Ana Foia)), Mihaela Ghebănoaiei, Rahela Gangal ('77 Ştefana Ciobanu) - Andreea Ceauşu, Caitlin Puraci. Rezerve neutilizate: Roxana Prodan, Ramona Negri. Antrenori: Adrian Ambrosie şi Andrei Ilaşcă.
La finalul disputei am consemnat următoarele declaraţii:
- "Astăzi am facut un joc slab, nu înţeleg de ce fetele noastre au fost atât de moi. Au toate condiţiile, însă uneori nu realizează faptul că sunt echipe care joacă fără prime, doar din plăcere. Recunosc, un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil", a menţionat Claudiu Cernat, preşedintele Blue Angel Cristian Braşov.
- "Am pierdut un joc pe care l-am dominat, dar nu am reuşit să înscriem. Echipa a jucat bine, cu ambiţie şi determinare şi de aceea nu am ce să le reproşez fetelor. Aşteptăm meciul următor cu formaţia din Târgu Mures, unde sperăm să jucăm la fel de bine şi să obţinem un rezultat bun", a spus prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iaşi.
Celelalte rezultate ale rundei a VI-a din Seria Est au fost: Vasas Femina Odorheiu Secuiesc - Viitorul Reghin 6-2, FCM Tg. Mureş - Viitorul Buzău 7-1.
Clasamentul la zi arată astfel:
1. Blue Angel Cristian Brasov                6          6          0          0          21-3     18
2. Municipal Targu Mureş                      6          5          0          1          41-5     15
3. CS Navobi Iaşi                                6          3          0          3          17-11   9
4. Vasas Femina Odorhei                       6          3          0          3          18-17  9
5. Viitorul 2010 Buzău                           6          1          0          5          5-32     3
6. FCM Viitorul Reghin                         6          0          0          6          2-36     0
În etapa următoare, CS Navobi va juca acasă, sâmbătă, pe 10 noiembrie (ora 11.00), pe terenul sintetic din Copou, cu galonata FCM Tg. Mureş. Celelalte meciuri ale rundei cu nr. 7 vor fi: CS Blue Angel Cristian Braşov - ACS Vasas Femina Odorheiu Secuiesc (9 noiembrie, ora 14.00) şi Viitorul 2010 Buzău - FCM Viitorul Reghin (11 noiembrie, ora 11.00). 
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu