joi, 25 octombrie 2012

CSMS Iaşi nu vrea să piardă partida de la Giurgiu !


* Comitetul Director al CSMS Iaşi a anunţat că va face schimbări la vârful clubului în cazul în care echipa nu va obţine patru puncte în următoarele două jocuri, cu Astra Giurgiu (în deplasare) şi cu “U” Cluj (pe teren propriu). 

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita (FOTO), a anunţat că va sista finanţarea echipei de fotbal până când jocul şi rezultatele nu se vor îmbunătăţi. "Primăria a depus eforturi uriaşe pentru ca echipa de fotbal a oraşului să beneficieze de toate condiţiile pentru ca rezultatele să fie cel puţin satisfăcătoare. Din păcate, angajamentele asumate de preşedintele clubului (NR – Florin Prunea) şi de antrenor (NR – Liviu Ciobotariu), care au dat asigurări că parcursul CSMS va fi unul care va asigura menţinerea în Liga I, nu au fost transpuse în practică. În aceste condiţii, Primăria Iaşi va sista finanţarea către clubul de fotbal, până când jucătorii, staff-ul tehnic şi cel administrativ, care sunt direct răspunzători de jocul şi rezultatele din teren, vor dovedi că merită susţinerea financiară a comunităţii ieşene", a menţionat primarul Gheorghe Nichita.
Comitetul Director, prin preşedintele prof. Leonida Antohi, a precizat că "am dat un ultimatum echipelor tehnice şi administrative ale CSMS Iaşi, pentru a obţine minim 4 puncte în următoarele două etape. În caz contrat, vor trebui făcute, de urgenţă, schimbări la vârful conducerii echipei".
După antrenamentul din dimineaţa zilei de ieri, CSMS a plecat spre Giurgiu, pentru partida de vineri seara, cu Astra. Nu au făcut deplasarea, din motive medicale, Bădic şi Cl. Ionescu. În Cupa României, nu cu mult timp în urmă, CSMS Iaşi a pierdut în Copou, cu 1-4, meciul cu Astra Giurgiu (Ploieşti) !
Programul complet al rundei cu nr. 13 din prima ligă de fotbal se prezintă astfel:
Vineri, 26.10.2012:
- Ora 19:00: “U” Cluj – Oţelul Galaţi (în direct pe DigiSport 1);
- Ora 20:00: FC Braşov – Petrolul Ploieşti (DolceSport);      
- Ora 21:30: Astra Giurgiu - CSMS Iaşi (DigiSport 1);         
Sâmbătă, 27.10.2012:
- Ora 19:00: CS Turnu Severin - CFR Cluj (DigiSport 1);    
- Ora 20:00: Concordia Chiajna – Rapid Bucureşti (DolceSport)     
- Ora 21:30: Ceahlăul Piatra Neamţ – Dinamo Bucureşti (DigiSport 1);       
Duminică, 28.10.2012:
- Ora 19:00: Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui (DigiSport 1);  
- Ora 21:30: Steaua Bucureşti - Gloria Bistriţa (DigiSport 1);           
Luni, 29.10.2012:
- Ora 21:30: Viitorul Constanţa – Pandurii Tg. Jiu (DigiSport 1).
DAN TEODORESCU
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu