luni, 1 aprilie 2013

CSMS Iaşi - victorie la fotbal, înfrângere la futsal !



* Formaţia CSMS Iaşi a învins, luni, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa, scor 2-1 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I de fotbal şi în care gazdele au terminat meciul cu doi jucători eliminaţi.
Golurile partidei vizionate de 4.000 spectatori au fost marcate de Pătulea – min. 42 şi Onofraş – min. 70 pentru CSMS Iaşi, respectiv R. Radu – min. 59 (din penalty) pentru Gloria.
CSMS Iaşi a deschis scorul în minutul 42 prin Adrian Pătulea, care a reluat din poziţie centrală o pasă venită de pe partea dreaptă de la Mitic. După gol, Pătulea a arătat publicului un tricou pe care scria „Pentru Ciobi !”, cu menţiunea că antrenorul echipei ieşene a împlinit recent vârsta de 42 ani.
Gloria Bistriţa a egalat în minutul 59 prin Răzvan Radu, care a transformat o lovitură de pedeapsă după un fault al lui Tincu asupra lui Bucur, fundaşul ieşean fiind eliminat la acea fază.
În minutul 70, CSMS Iaşi a revenit în avantaj. Ţigănaşu a centrat de pe dreapta, Milea a reluat cu o lovitură de cap spre poartă, portarul Dolha a respins însă doar până la Onofraş, care a înscris dintr-un metru în poarta goală.
Au evoluat echipele:
- CSMS Iaşi: Irimia - Mihălăchioaie (Creţu '61), R. Tincu, Avrămia, Mitrea - Milea - Mitic, Moutinho (Straton '72), Cl. Ionescu (Onofraş '69), Ţigănaşu - Pătulea. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
- Gloria Bistriţa: Dolha - Târcă, Hlinca, Kanon, Trestenicu (Oprea '81) - Pouye, Enescu - Radu, Bucur (Sighiartău '65), Chiţu - Antonache (Curtuiuş '46). Antrenor: Nicolae Manea
- Cartonaşe galbene: Tincu '47, '58, Irimia '80, Mitrea '90+5 / Radu '11, Trestenicu '63, Pouye '65
- Cartonaşe roşii: R. Tincu '68 şi Ţigănaşu '84 (ambii de la CSMS Iaşi).
Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Lucian Rusandu, ajutat la cele două linii de Daniel Hulubei şi Daniel Ciocănea, în timp ce Ionel Ivan a fost rezervă.
Observatorii partidei au fost Gheorghe Moise şi Ioan Craiu.
Înainte de începerea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului jucător şi preşedinte al echipei Politehnica Iaşi, Vasile Ianul.
Într-un alt joc al zilei de luni, FC Vaslui – Viitorul Constanţa 3-2 (0-1), prin golurile marcate de Celeban – min. 52 şi 87, Antal – min. 57, respectiv N. Dică – min. 19 şi Alibec – min. 80.
Ultimul joc al rundei cu nr. 24 este Oţelul Galaţi – Steaua Bucureşti (0-0 în min. 17).
În etapa viitoare, în deplasare, pe 7 aprilie, de la ora 21.30, în direct pe Digi Sport 1, CSMS Iaşi se va confrunta cu Steaua Bucureşti.

* Echipa de fotbal în sală CSMS Iaşi - "păcălită" la Târgu Secuiesc !

Etapa a 19-a din Liga I de futsal a programat luni, pe 1 aprilie, meciul KSE Târgu Secuiesc - CSMS Iaşi 5-3 (5-2). Evoluţia scorului a fost următoarea: 1-0, 1-1 (Baciu), 2-1, 2-2 (Guţu), 5-2 (la pauză), 5-3 (Despan - scor final).
După cum ne-a declarat delegatul oficial al echipei ieşene, Ştefan Tudorache, ieşenii au ratat incredibil mari ocazii de gol la poarta gazdelor, inclusiv o lovitură de pedeapsă de la 10 metri prin Cărare, la scorul de 5-3 pentru KSE.
Lotul echipei CSMS Iaşi a fost următorul: Chiriac, Torică - Ruxandari, Pisică, Cărare, Iftinca, Cojocariu, Guţu, Despan, Cataramă, Pricop, Baciu. Antrenori: Nelu Stancea şi Florin Nichifor. Delegat oficial: Ştefan Tudorache. Maseur: Marian Sărbătoare. Team-manager: Ionel Popa.
Într-un alt joc al zilei, Smart Ionescu Bucureşti - City'us Tg. Mureş 5-8 (marele derby al rundei).
În etapa viitoare, în seara zilei de 8 aprilie, pe teren propriu, mai precis în Sala Polivalentă, CSMS Iaşi (locul 7) se va confrunta cu Smart Ionescu Bucureşti (locul 2).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu