joi, 8 ianuarie 2015

ABEL şi TONI, la echipa de futsal CSMS Iaşi


Formaţia de fotbal în sală CSMS Iaşi a terminat sezonul de toamnă din Liga I pe locul 7, deci în zona play-off, cu 14 puncte la activ, după 14 etape, cu 13 meciuri disputate.
Reunirea echipei pentru partea a doua a sezonului va avea loc astăzi, 8 ianuarie 2015, la ora 17.30, în Sala LPS din Dealul Copoului. Vor fi şi două noutăţi în lotul de jucători, prin venirea la CSMS Iaşi a doi tineri jucători de futsal din Spania, mai precis din zona Barcelona. Ei sunt Garriga Mora Abel „ABEL” (născut în 1995) şi Jodas Vives Antoni „TONI” (născut în 1996) şi vor fi în probe la CSMS Iaşi ! Tot astăzi, CSMS Iaşi va susţine un joc de pregătire în Sala LPS cu o selecţionată din Ungheni, din Rep. Moldova.
În perioada următoare, este posibil ca moldoveanul din stânga Prutului, Serghei Burduja (portarul naţionalei Republicii Moldova) să fie şi el înregimentat la CSMS Iaşi, dar după ce naţionala Rep. Moldova îşi va susţine meciurile de calificare la EURO 2016.
În perioada 9-17 ianuarie echipa de fotbal în sală CSMS Iaşi va efectua un cantonament de pregătire la Gheorghieni, unde va juca şi 2-3 meciuri de pregătire cu echipele din zonă.
După Gala Excelenţei Sportului Ieşean, programată luni, 19 ianuarie, la Teatrul Naţional Vasile Alecsandri Iaşi (ora 17.00), unde vor fi prezenţii şi fotbaliştii ieşeni, va urma primul joc oficial al anului, la Deva, împotriva campioanei Autobergamo, pe 25 ianuarie, de la ora 18.00.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu