luni, 5 ianuarie 2015

Penicilina Iaşi, două meciuri în deplasare în Cupa României


Sursa foto: Facebook

În zilele următoare, Cupa României la volei feminin pogramează meciurile din sferturile de finală. Pe 10 ianuarie (în prima manşă) şi pe 9 ianuarie (a doua manşă, într-un meci devansat) se va disputa partida CS Volei Alba Blaj – Penicilina Iaşi, echipa moldavă acceptând să evolueze în deplasare în cele două partide tur-retur. „Echipa din Blaj e foarte puternică şi din această cauză am acceptat să jucăm ambele meciuri în deplasare. Chiar dacă jucam returul pe 18 februarie, la Iaşi, cred că rezultatul final era acelaşi...”, ne-a declarat Vasile Stângă, preşedintele executiv al ACS Penicilina Iaşi.
Pentru partidele de vineri şi sâmbătă, de la Blaj, lotul formaţiei Penicilina Iaşi este acelaşi cu cel din tur, doar Ana Maria Ursachi va absenta din motive obiective, ea fiind selecţionată în lotul naţional de junioare al României, cel care va lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial.
Partidele de la Blaj vor fi arbitrate de cuplul Cristian Santa – Andrei Savu (ambii din Cluj) şi observate de Ovidiu Florea.
Celelalte meciuri din prima manşă sunt:
- 9 ianuarie: CS Ştiinţa Bacău - CSM Bucureşti (ora 17.15, în direct pe Digi Sport);
- 18 ianuarie: CSU Medicina CSŞ Târgu Mureş - CSM Lugoj.
Partida Dinamo Romprest Bucureşti - CSM Târgovişte va fi reprogramată.
Cele trei partide retur sunt programate pe 18 februarie 2015.
Pe 17 ianuarie, tot în deplasare, în etapa a 12-a din Divizia A1 de volei feminin, prima a returului, Penicilina Iaşi va evolua, tot în deplasare, cu SCMU Craiova.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu